Life

”De Lia Bugnar se leagă toată viața mea.” Motivul pentru care Maria Buză îi va fi mereu recunoscătoare bunei sale prietene

Ce le leagă, de fapt, pe Maria Buză și pe Lia Bugnar. Cele două mari actrițe sunt prietene de ani buni de zile și nu s-au certat niciodată
12.01.2024 | 14:41
De Lia Bugnar se leaga toata viata mea Motivul pentru care Maria Buza ii va fi mereu recunoscatoare bunei sale prietene
Ce le leagă pe Maria Buză și pe Lia Bugnar. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Lia Bugnar și Maria Buză au una dintre cele mai longevive prietenii din lumea mondenă. Dincolo de pasiunea evidentă pentru actorie și teatru, cele două au foarte multe în comun. Ba mai mult, Maria Buză a spus de nenumărate ori că Lia a jucat mereu un rol important în viața sa.

Ce le leagă, de ani de zile, pe Maria Buză și pe Lia Bugnar

Maria Buză și Lia Bugnar au o prietenie care durează de ani de zile. Cele două au descoperit că rezonează foarte bine și nu au avut niciun motiv de ceartă. Destul de rezervate cu viața lor privată, actrițele vorbesc foarte rar despre prietenia care le leagă.

ADVERTISEMENT

Cei de acasă au avut ocazia să le descopere mult mai bine pe cele două în urmă cu câțiva ani. Atunci, actrițele au mers împreună în cel de-al treilea sezon de ”Asia Express”. Competiția nu a fost deloc una ușoară, dar au reușit să mențină un echilibru pe tot parcursul ei.

Maria Buză, la fel ca și Lia Bugnar sunt cunoscute publicului datorită prezenței lor pe marile scene ale teatrelor din România. Însă, puțină lume știe că Maria nu ar fi ajuns aici dacă în viața ei nu exista Lia Bugnar.

ADVERTISEMENT

Înainte de a deveni actriță, Maria Buză lucra la un Centru de Calcul. Programul era destul de intens, dar erau și săptămâni în care munca era mai lejeră. Atunci, Maria dădea adevărate spectacole pentru colegele ei care o îndemnau să cânte sau să spună un banc.

Lia a fost cea care a înscris-o pe buna ei prietenă la facultate

Celebra actriță recunoaște că întreaga ei viață se leagă de Lia Bugnar. Buna ei prietenă a fost cea care a îndrumat-o în cele mai grele momente și tot ea a fost cea care i-a spus să dea la actorie.

ADVERTISEMENT

Ambele au mers la Academia de Teatru și Film, unde Maria s-a înscris în anul 1993. Lia Bugnar și-a dorit foarte mult ca prietena ei să intra la Teatru, așa că pregătit-o cum a știut ea mai bine.

Chiar și acum, Maria Buză își amintește că Lia și-a petrecut întreaga vara alegându-i repertoriul și repetând cu ea ori de câte ori este nevoie. Lia i-a purtat noroc, căci Maria a intrat din prima la Teatru, iar bucuria a fost imensă pentru amândouă.

ADVERTISEMENT

”De Lia Bugnar se leagă totul în viața mea. A fost în toate momentele vieții mele când aveam nevoie să fiu îndrumată și încurajată. (…) Lia Bugnar m-a luat de mână și împreună am mers la Academia de Teatru și Film, pe atunci, în anul 1993, și m-a înscris.”, a spus Maria Buză, potrivit viva.ro.

Acum, după aproape 30 de ani de la acel moment, Maria Buză este convinsă că nu ar fi ajuns aici fără ajutorul Liei Bugnar. Pentru asta, îi va fi mereu recunoscătoare.

ADVERTISEMENT
Tags: