Life

După 21 de ani de căsnicie cu Cosmin, Simona Amânar a dat vestea: ”Sigur că viața se schimbă”

La 21 de ani de la nunta cu Cosmin Tabără, Simona Amânar a făcut declarații surprinzătoare. Ce a mărturisit fosta gimnastă.
25.07.2023 | 11:40
Dupa 21 de ani de casnicie cu Cosmin Simona Amanar a dat vestea Sigur ca viata se schimba
La 21 de ani de la nunta cu Cosmin Tabără, Simona Amânar a făcut declarații surprinzătoare. Ce a mărturisit fosta gimnastă. Sursa foto: Facebook / replicaonline.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După 21 de ani de căsnicie cu Cosmin, Simona Amânar a dat vestea. Sportiva a recunoscut că viața se schimbă într-o relație care durează de mai bine de două decenii. Cei doi parteneri au împreună trei copii.

La 21 de ani de la nunta cu Cosmin Tabără, Simona Amânar a făcut declarații surprinzătoare. Ce a mărturisit fosta gimnastă

La 21 de ani de la nunta cu Cosmin Tabără, Simona Amânar a făcut declarații surprinzătoare. Ce a mărturisit fosta gimnastă, care în momentul de față este cadru didactic la Universitatea de Vest din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Fosta campioană crede că secretul legăturii amoroase este susținerea pe care și-au acordat-o reciproc de-a lungul anilor. În plus, sportiva și soțul său fac parte din domenii diferite, dar sunt oameni extrem de serioși.

„21 de ani de căsnicie nu sunt puțini. Avem trei copii minunați. Sigur că viața se schimbă, dar căsătoria nu a însemnat blocaje între noi, în munca fiecăruia. Gândiți-vă că am fost 12 ani vicepreședinte la FRG.

ADVERTISEMENT

Acum sunt membră în comitetul executiv al Comitetului Olimpic și director AOR. El, în politică. Ne-am susținut unul pe altul și am avut grijă de copii. Am fost și suntem doi oameni serioși, cu plusurile și minusurile pe care ni le apreciem și ni le acceptăm.

Mă implic în diverse activități de caritate, de susținere a celor care au nevoie de suportul meu. Ajut cât pot de mult pentru a fi mereu lângă oameni”, a spus Simona Amânar pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cine este Cosmin, soțul Simonei Amânar

Simona Amânar și Cosmin sunt căsătoriți din anul 2002 și formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Fosta gimnastă este foarte cunoscută, dar despre partenerul de viață se cunosc puține amănunte.

Soțul sportivei este fiul fostului ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, iar de aproximativ 2 ani este unul dintre cei doi viceprimari ai Timișoarei. Deține o casă în oraș și alta în Râu de Mori, dar și alte trei apartamente.

ADVERTISEMENT

Unul se află în Timișoara și două în Constanța. Cosmin Tabără are legături puternice în orașul de pe malul Mării Negre, familia sa având o avere considerabilă, răspândită în Timișoara, Hunedoara și Constanța.

Politicianul și fosta gimnastă, Simona Amânar, dețin, de asemenea, cinci terenuri intravilane în Timișoara, Dumbrăvița (Timiș), Clopotiva și Râu de Mori (Hunedoara). Totodată, au 4 mașini, o motocicletă și bani în mai multe conturi.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale...
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale Rusiei, distruse una câte una
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
Filmul crimei odioase din Brăila. O femeie de 44 de ani, ucisă de...
Filmul crimei odioase din Brăila. O femeie de 44 de ani, ucisă de iubit cu poliţia la uşă. Criminalul încercase să-şi omoare şi fosta soţie
Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani:...
Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani: E foarte bine să fii materialist
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Infracțiunea care se va pedepsi usturător. Mulți fac această greșeală în online
Infracțiunea care se va pedepsi usturător. Mulți fac această greșeală în online
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Celebrul oraș cu nume vulgar unde se află cel mai bine conservat amfiteatru...
Celebrul oraș cu nume vulgar unde se află cel mai bine conservat amfiteatru roman din lume. Poate fi vizitat de toți românii