Life

Drama trăită de Larisa Iordache. Ce diagnostic a primit fosta gimnastă: ”M-am operat de două ori”

Larisa Iordache se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Medicii i-au pus un diagnostic grav. Sportiva a fost la un pas să-și piardă un rinichi.
24.07.2023 | 15:35
Drama traita de Larisa Iordache Ce diagnostic a primit fosta gimnasta Mam operat de doua ori
Larisa Iordache se confruntă cu probleme de sănătate Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a avut probleme serioase de sănătate și risca să-și piardă un rinichi. Larisa este una dintre cele mai talentate, ambițioase și muncitoare sportive din țară. Tânăra este multiplă campioană mondială, europeană, medaliată la Olimpiadă și ne-a reprezentat mereu țara cu grație în concursuri.

Si chiar dacă la bârnă, sol sau paralele, frumoasa sportivă părea că este fără cusur, în realitate, a avut probleme serioase de sănătate. A fost operată de șapte ori la picior, iar recent a dezvăluit că era la un pas să-și piardă un rinichi.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a fost la un pas să-și piadă un rinichi. Gimnasta a suferit două intervenții chirurgicale

Larisa Iordache a trecut prin momente dificile pe parcursul anilor în care a făcut gimnastică de performanță. Din păcate pentru sportivă, problemele de sănătate au fost și cele care i-au pus punct carierei, într-un moment în care nimeni nu se aștepta. Pe lângă cele șapte intervenții suferite la picioare, Larisa Iordache a avut probleme și cu rinichii. Gimnasta medaliată la Olimpiadă susține că era pe punctul de a-și pierde un rinichi.

“Problemele cu rinichii au început în 2018. Erau severe și ajungeam să mă târăsc pe jos de durere și nu voiam să chem salvarea. Mama spunea mereu să o chemăm și când venea mă găseau în pat și nu mă puteam mișca. Îmi reveneam, dar niciodată nu am luat asta în serios”, a povestit sportiva pentru Spectacola.

ADVERTISEMENT

Dacă vedeta a tratat la început cu superficialitate această problemă, în scurt timp, aceasta avea să ajungă direct pe masa de operație. Aici, medicul i-a spus că pot exista mai multe variante în cazul ei. Gimnastei i-a fost montat un stent.

Larisa Iordache, probleme grave: “Riscam să-mi pierd un rinichi”

„Am ajuns la spital cu criză, cu febră, infecție, am avut noroc să dau de un medic foarte bun, care s-a ocupat de mine foarte bine. M-a pregătit cu ce se poate întâmpla.Am intrat în operație, mi-a montat un stent aproape o lună, pentru a putea elimina lichidul și infecția care se formase. Riscam să-mi pierd rinichiul.

ADVERTISEMENT

După o lună de zile, m-a operat din nou și medicul mi-a spus că trebuie să am noroc, ca să se spargă toată pietricica, pentru că era destul de mare. Dacă nu, trebuia să-mi mai pună un stent o lună de zile și să mă opereze iar”, a mai susținut sportiva pentru sursa citată.

Gimnasta a scăpat de probleme, însă urmează un tratament pentru rinichi

Sportiva care acum antrenează copii a reușit să scape de intervenția care în trecut părea iminentă. Larisa Iordache susține că acum are mai multă grijă și acordă o deosebită atenție sănătății.

ADVERTISEMENT

“Am reușit din fericire să scap, iar după două săptămâni mi-am revenit la ritmul normal. Am mai făcut tratament, iar acum sunt foarte bine, dar am mare grijă. Beau apă mai mult decât o făceam înainte”, a mai mărturisit Larisa Iordache.

ADVERTISEMENT