Life

După 3 ani de la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a făcut cel mai frumos anunț: „E normal”

După trei ani de când a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care o are cu fosta soție.
01.09.2023 | 14:25
Dupa 3 ani de la divortul de Raluca Pastrama Pepe a facut cel mai frumos anunt E normal
Pepe a făcut un anunț neașteptat la trei ani de la divorțul de Raluca Pastramă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Au fost împreună timp de opt ani, timp în care au devenit părinții a două fetițe. În 2020, însă, cei doi au divorțat și deși au păstrat discreția, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a făcut acum un anunț neașteptat.

Dezvăluirea făcută de Pepe la trei ani de la divorțul de Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au format una dintre cele mai sudate familii din România sau cel puțin așa au fost văzuți din afară. Au fost împreună timp de opt ani, iar rodul iubirii dintre ei sunt două fetițe pe care amândoi le iubesc nespus, Rosa și Maria.

ADVERTISEMENT

În 2020, însă, ei au decis să se despartă și între timp fiecare și-a refăcut viața. Pepe s-a recăsătorit cu Yasmine, care l-a făcut tătic de băiețel. Pe de altă parte, Raluca Pastramă are încă o fetiță cu actualul său soț, Ibrahim.

Totuși, ei au păstrat o relație frumoasă de prietenie de dragul fetițelor, ca acestea să nu le simtă lipsa sau tensiuni. La evenimentele importante din partea micuțelor participă împreună, așa cum s-a întâmplat și recent, la una dintre competițiile sportive ale fiicei lor.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt și mamă și tată”

Chiar dacă ambii au păstrat discreția cu privire la relația lor, la trei ani de la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a făcut un anunț neașteptat. În cadrul unei emisiuni televizate, el a mărturisit cum își împart îndatoririle de părinți.

Astfel, prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că de când el și fosta lui soție au pus punct căsniciei, Rosa și Maria au rămas să locuiască cu el în casa. Asta nu înseamnă, însă, că fetițele nu au parte de timp petrecut cu mama lor.

ADVERTISEMENT

La Raluca Pastramă merg în weekend sau oricând își doresc, precum și în vacanță. Pepe a susținut că nu suplinește figura maternă și că micuțele au o relație frumoasă cu Raluca Pastramă, așa cum este și normal.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg si la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă și tată, doar tată, e normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal în vacanță să meargă și cu ea.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg”, a declarat Pepe despre fetițele lui cu Raluca Pastramă, citat de wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: