Life

După 7 ani de căsnicie cu soția sa, Ana Maria, Dorel din Las Fierbinți a făcut anunțul: “Nu are nicio legătură vârsta pentru mine”

După 7 ani de căsnicie cu soția sa, Ana Maria, actorul care îl interpretează pe Dorel în Las Fierbinți a făcut anunțul.
09.08.2023 | 19:08
Dupa 7 ani de casnicie cu sotia sa Ana Maria Dorel din Las Fierbinti a facut anuntul Nu are nicio legatura varsta pentru mine
Dorel din Las Fierbinți a făcut anunțul după șapte ani de căsnicie. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Dorel din Las Fierbinți a făcut anunțul după șapte ani de căsnicie cu soția lui. Iată ce spune celebrul actor din serial despre soția lui.

Dorel din Las Fierbinți a făcut anunțul după șapte ani de căsnicie

Mihai Rait, celebrul actor care îl interpretează pe Dorel în serialul Las Fierbinți, este căsătorit de șapte ani. Între ei există o diferență de vârstă considerabilă, mai precis de 14 ani.

ADVERTISEMENT

Ana Maria este mai tânără decât soțul ei, dar Mihai Rait nu vede nicio problemă în acest lucru. El spune că are o căsnicie foarte bună și nu a avut hopuri în cei șapte ani petrecuți alături de Ana Maria.

Dorel din Las Fierbinți spune că soția lui a fost foarte matură încă de la început. Chiar dacă avea doar 23 de ani atunci când s-au cunoscut, Ana Maria l-a cucerit cu gândirea sa.

ADVERTISEMENT

El spune că a tras lozul câștigător pentru că a cunoscut-o pe aceasta și au ajuns să se căsătorească și să formeze o familie.

„Avem 7 ani de căsnicie și nu am avut hopuri. Nu are nicio legătură vârsta pentru mine. Astea sunt niște preconcepții, nu știu cine le-a făcut, cine le-a gândit.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că trebuie să fii mai matur sau mai puțin matur să faci mai bine sau mai puțin bine lucrurile. Nevastă-mea este foarte matură, a fost matură de când ne-am cunoscut”, a spus actorul pentru Unica.

Mai vrea Mihai Rait un copil?

Referitor la încă un copil, Mihai Rait spune că nu își dorește neapărat pentru că el este foarte mult plecat de acasă. Soția lui ar trebui să aibă grijă de bebeluș și de celălalt copil al lor.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, Mihai Rait spune că ar priva-o de libertate pe soția lui cu încă un copil, dar nu ar spune nici nu dacă ar fi să fie așa.

„Nu, pentru că la timpul ăsta puțin pe care îl am, încerc să-mi fac treaba, i-aș priva și aș priva-o pe nevastă-mea de libertate, ar trebui să se descurce practic 80 la sută din timp singură, dar nu știu, nu știi, dacă vine, vine, nu spunem nu. Vedem, ne descurcăm”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT