Life

După 8 ani de căsnicie cu Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană a făcut anunțul: ”Tragem cu dinții de oamenii nepotriviți…”

După 8 ani de căsnicie cu Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană a făcut anunțul. Ce a spus vedeta despre relația cu soțul său.
10.11.2023 | 14:41
Dupa 8 ani de casnicie cu Nicolae Zuluf Sanziana Buruiana a facut anuntul Tragem cu dintii de oamenii nepotriviti
Sânziana Buruiană a făcut anunțul după opt ani de căsnicie. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

După 8 ani de căsnicie cu Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană a făcut un anunț despre relația cu soțul tău.

Sânziana Buruiană a făcut anunțul după opt ani de căsnicie

Sânziana Buruiană a vorbit despre relația cu soțul ei. Ea este măritată cu Nicolae Zuluf de opt ani și au împreună două fete.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune a spus că secretul relației sale de durată cu soțul ei se datorează libertății. Cel mai important este ca partenerii să se simtă liberi în relația lor, nu constrânși.

Vedeta spune că ne regăsim în situații în care „tragem cu dinții” de oameni care nu sunt potriviți pentru noi.

ADVERTISEMENT

Încercarea de a fi perfect într-o relație nu înseamnă decât un lucru: că nu suntem în cea potrivită. Relația cât mai aproape de perfecțiune este cea în care suntem naturali și nici nu trebuie să facem eforturi prea mari pentru a ne cuceri partenerul.

„Pur și simplu trebuie să te simți liber în relație, dacă se poate numi așa! Tragem cu dinții de oamenii nepotriviți, încercând noi să fim perfecte, să ne facem pe plac, încercând noi să ne schimbăm! Nu!

ADVERTISEMENT

Niciodată un om pentru care tu faci vreun efort nu va rămâne cu tine! Un om care te iubește sincer când tu te comporți cât mai natural”, a spus ea pentru Ciao.

Sânziana Buruiană este o mamă dedicată

Sânziana Buruiană a mărturisit că cei mai importanți pentru ea și soțul ei sunt copiii. De altfel, ea are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, Nicolae Zuluf.

ADVERTISEMENT

„Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe.

Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate”, a spus Sânziana Buruiană pentru Ciao.ro.

ADVERTISEMENT