Life

După 9 ani de la divorțul de Lora, Dan Badea a făcut anunțul: “Înseamnă că e foarte important”

Dan Badea a făcut anunțul, după 9 ani de la divorțul de Lora. Ce a spus comediantul despre căsnicia cu îndrăgita artistă.
03.10.2023 | 17:58
Dupa 9 ani de la divortul de Lora Dan Badea a facut anuntul Inseamna ca e foarte important
Dan Badea, anunț la 9 ani de la divorțul de Lora. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Badea a făcut anunțul despre căsnicia cu Lora, după 9 ani de la divorțul de cunoscuta artistă. Cei doi au fost căsătoriți până în urmă cu aproape un deceniu.

Anunțul făcut de Dan Badea, la 9 ani de la divorțul de Lora

Dan Badea a fost căsătorit cu Lora timp de doi ani, între 2012 și 2014. La puțin timp după divorț, artista a început relația cu Ionuț Ghenu, fostul Doiniței Oancea, cu care este împreună și în prezent.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, divorțul celor două vedete a fost unul foarte controversat în showbiz. Blondina a fost acuzată de infidelitate, dar a dezvăluit, mai târziu, că a fost foarte afectată de ceea ce s-a scris despre ea la acea vreme.

Fostul prezentator de la iUmor a vorbit, în cadrul unui interviu, despre importanța umorului într-o căsnicie. Cu această ocazia, acesta a făcut o dezvăluire despre relația cu Lora.

ADVERTISEMENT

Dan Badea a spus că umorul a constituit o parte importantă în mariajul cu fosta sa soție. La un moment dat, însă, situația dintre cei doi s-a schimbat.

“Umorul în viață e foarte important, să nu uităm că toate fetele, când sunt întrebate, zic că vor soți veseli. Deci, plecând de aici, înseamnă că e foarte important.

ADVERTISEMENT

În prima căsnicie (n.r. – cu Lora) a fost important umorul. S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”, a declarat actorul de stand-up comedy pentru Playtech.

Lora, dezvăluiri despre despărțirea de Dan Badea

După ce a divorțat de Dan Badea, Lora a suferit mult din cauza lucrurilor care apărea despre ea în presă. Inclusiv mama vedetei, care era bolnavă, a fost afectată de ceea ce se putea scrie despre fiica ei.

ADVERTISEMENT

“S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei”, a spus Lora pentru Viva.

După divorțul de comediant, Lora a recunoscut că a suferit foarte mult atunci când a realizat că este singură, fără un partener și fără casă. În același timp, artista a recunoscut că a făcut și greșeli.

ADVERTISEMENT