Life

După ani întregi de glume, Cătălin Măruță nu a mai rezistat. Ce a spus despre asemănarea dintre fiul său și Jean de la Craiova

După ani de zile în care a auzit că fiul său seamănă cu Jean de la Craiova, Cătălin Măruță nu a mai rezistat. Vedeta a răbufnit.
24.01.2024 | 10:12
Dupa ani intregi de glume Catalin Maruta nu a mai rezistat Ce a spus despre asemanarea dintre fiul sau si Jean de la Craiova
Cătălin Măruță a vorbit despre asemănarea dintre fiul lui și Jean de la Craiova. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Încă din primii ani de viață ai lui David Măruță, oamenii au făcut glume și au spus că seamănă cu Jean de la Craiova. Cătălin și Andra s-au abținut de la comentarii, pentru a nu alimenta subiectul, dar acum, pe fondul scandalului cu Eva, prezentatorul de la Pro TV.

Cătălin Măruță a vorbit despre asemănarea dintre fiul său și Jean de la Craiova

Deși sunt în lumea showbizului de mulți ani, în ultima perioadă, Cătălin Măruță, Andra, precum și cei doi copii, au mai multă vizibilitate ca niciodată. Totul a pornit după lansarea filmului Tati part-time, în care Eva a avut rol principal.

ADVERTISEMENT

Rapid, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o susțin pe micuță și cei care consideră că a ajuns să joace în comedie prin nepotism și că a luat șansele unor copiii mai talentați de a apărea pe marile ecrane.

Andra, Cătălin Măruță, precum și alte vedete au sărit în apărarea Evei. Prezentatorul de la Pro TV a oferit chiar mai multe lămuriri și a explicat că este vorba despre un proiect privat, la care a contribuit, și că a fost gândit special pentru fiica sa.

ADVERTISEMENT

Dar mai este un subiect care, deși există de ani buni, acum a luat din nou amploare. Este vorba despre oamenii care spun că David, fiul în vârstă de aproape 13 ani al cuplului, seamănă cu Jean de la Craiova.

Vedeta Pro TV-ului nu s-a mai putut abține

Totul a pornit de la un colaj cu artistul și David, apărut prima dată de Cronica Cârcotașilor. Glumele au continuat pe tot parcursul anilor, dar Andra și Cătălin Măruță au preferat să nu alimenteze subiectul.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, pare că au ajuns la capătul răbdării, iar vedeta Pro TV-ului a răbufnit pe internet. Cătălin Măruță a avut un mesaj clar pentru toți oamenii care spun că David nu ar fi, de fapt, băiatul lui.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc.

ADVERTISEMENT

Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță, conform click.ro. 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde