Life

După ani întregi de glume, Cătălin Măruță nu a mai rezistat. Ce a spus despre asemănarea dintre fiul său și Jean de la Craiova

După ani de zile în care a auzit că fiul său seamănă cu Jean de la Craiova, Cătălin Măruță nu a mai rezistat. Vedeta a răbufnit.
24.01.2024 | 10:12
Dupa ani intregi de glume Catalin Maruta nu a mai rezistat Ce a spus despre asemanarea dintre fiul sau si Jean de la Craiova
Cătălin Măruță a vorbit despre asemănarea dintre fiul lui și Jean de la Craiova. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Încă din primii ani de viață ai lui David Măruță, oamenii au făcut glume și au spus că seamănă cu Jean de la Craiova. Cătălin și Andra s-au abținut de la comentarii, pentru a nu alimenta subiectul, dar acum, pe fondul scandalului cu Eva, prezentatorul de la Pro TV.

Cătălin Măruță a vorbit despre asemănarea dintre fiul său și Jean de la Craiova

Deși sunt în lumea showbizului de mulți ani, în ultima perioadă, Cătălin Măruță, Andra, precum și cei doi copii, au mai multă vizibilitate ca niciodată. Totul a pornit după lansarea filmului Tati part-time, în care Eva a avut rol principal.

ADVERTISEMENT

Rapid, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o susțin pe micuță și cei care consideră că a ajuns să joace în comedie prin nepotism și că a luat șansele unor copiii mai talentați de a apărea pe marile ecrane.

Andra, Cătălin Măruță, precum și alte vedete au sărit în apărarea Evei. Prezentatorul de la Pro TV a oferit chiar mai multe lămuriri și a explicat că este vorba despre un proiect privat, la care a contribuit, și că a fost gândit special pentru fiica sa.

ADVERTISEMENT

Dar mai este un subiect care, deși există de ani buni, acum a luat din nou amploare. Este vorba despre oamenii care spun că David, fiul în vârstă de aproape 13 ani al cuplului, seamănă cu Jean de la Craiova.

Vedeta Pro TV-ului nu s-a mai putut abține

Totul a pornit de la un colaj cu artistul și David, apărut prima dată de Cronica Cârcotașilor. Glumele au continuat pe tot parcursul anilor, dar Andra și Cătălin Măruță au preferat să nu alimenteze subiectul.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, pare că au ajuns la capătul răbdării, iar vedeta Pro TV-ului a răbufnit pe internet. Cătălin Măruță a avut un mesaj clar pentru toți oamenii care spun că David nu ar fi, de fapt, băiatul lui.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc.

ADVERTISEMENT

Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță, conform click.ro. 

ADVERTISEMENT