Life

După aproape trei ani de căsnicie cu Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil a dat o veste neașteptată: ”Acasă ne întâlnim însă…”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, anunț neașteptat pentru fanii lor. Cum s-a schimbat viața celor doi de când au devenit părinți
11.12.2023 | 18:51
Dupa aproape trei ani de casnicie cu Gabriela Prisacariu Dani Otil a dat o veste neasteptata Acasa ne intalnim insa
Regula de la care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu se abat niciodată Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani și, tot atunci, au descoperit și secretul unei relații echilibrate.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, rețeta fericirii într-un cuplu

Dani Oțil nu mai este demult burlac. Ani la rând, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost dorit de multe femei. Însă, se pare că doar Gabriela a fost cea care i-a pus capac.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și Dani Oțil s-au văzut, s-au plăcut, iar apoi relația lor și-a urmat cursul firesc. Lucrurile au decurs de minune, de la sine, iar în prezent, se pot lăuda cu una dintre cele mai frumoase familii.

Viața de cuplu i-a împlinit enorm pe cei doi, mai ales de când au devenit părinți. Luca Tiago este centrul Universului lor și este cel care îi face cei mai fericiți. Viața cu un copil mic nu este deloc ușoară, dar se pare că Dani și soția lui se descurcă de minune.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, cei doi au spus ”da” și în fața lui Dumnezeu. Nunta lor a fost una spectaculoasă, iar în marea zi le-au fost alături cei mai buni prieteni. Viața lor nu s-a schimbat deloc după ce au semnat actul de căsătorie, ci se înțeleg la fel de bine ca și până acum.

Atât Gabriela, cât și Dani au un program destul de încărcat. Tocmai de aceea, trebuie să își stabilească cu atenție prioritățile și să nu scape din vedere nimic.

ADVERTISEMENT

Regula de la care cei doi soți nu se abat niciodată

Foarte important pentru ei este dinamica în cuplu. De când au devenit părinți, timpul lor s-a diminuat considerabil, dar fac tot posibilul pentru a menține flacăra iubirii aprinse.

Gabriela și soțul ei sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Pentru ca sentimentele dintre ei să fie la fel de puternice, cei doi au stabilit o regulă în cuplu. De astfel, este și rețeta pasiunii în familia lor.

ADVERTISEMENT

Oricât de ocupați ar fi, odată la ceva timp, Dani și soția lui se răsfață într-o escapadă doar pentru ei doi. Gabriela consideră că asta îi ajută foarte mult să se reconecteze, chiar dacă gândul lor este mereu la Tiago, acasă.

”Este extrem de important ca părinții să petreacă timp fără copil. Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la ceva timp, ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi, și simțim din plin acel weekend”., a spus Gabriela, potrivit spynews.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, Dani Oțil și frumoasa lui soție s-au bucurat de o escapadă la Milano. Cei doi au fost atât de bine îmbrăcați, încât au atras atenția tuturor italienilor.

ADVERTISEMENT