Life

”Să mai ziceți că mă îmbrac ieftin!” Cum a fost surprins Dani Oțil în Milano

Dani Oțil a închis gura cârcotașilor. De când este căsătorit cu un model, a început să fie din ce în ce mai atent la vestimentația sa.
26.11.2023 | 19:29
Sa mai ziceti ca ma imbrac ieftin Cum a fost surprins Dani Otil in Milano
Dani Oțil a furat toate privirile la Milano. Prezentatorul de la Antena 1 a demonstrat că are stil. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil face ce face și ajunge, din nou, în atenția fanilor. De data asta, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a demonstrat tuturor că are stil și că știe foarte bine cum să își alcătuiască o ținută. Soțul Gabrielei Prisăcariu s-a îmbrăcat atât de bine, încât a furat toate privirile în Milano.

Dani Oțil a făcut senzație pe străzile din Milano

De-a lungul timpului, Dani Oțil a fost criticat de foarte multe ori că nu știe cum să se îmbrace. De când a apărut Gabriela Prisăcariu în viața lui, se pot observa diferențe notabile. Dani Oțil a mers la Milano și a demonstrat că și-a schimbat radical stilul vestimentar.

ADVERTISEMENT

Weekendul trecut, înainte de ziua de naștere a soției sale, prezentatorul de la Antena 1 a luat-o pe Gabriela și au plecat în Milano, unul dintre orașele lor de suflet. Milano este cunoscut ca fiind una dintre capitalele modei, așa că Dani și frumoasa lui soție s-au conformat.

Cei doi s-au îmbrăcat în ton cu gradele din termometru. Cuplul a reușit să alcătuiască două ținute care au furat privirile tuturor. Dani a primit confirmarea că se îmbracă excelent, după ce a apărut într-un videoclip care surprinde viața și moda pe străzile din Milano.

ADVERTISEMENT

Videoclipul cu pricina a făcut înconjurul internetului, mai ales în rândul pasionaților de modă. Prezentatorului de la Antena 1 îi sunt dedicate câteva secunde bune din montaj, semn că ținuta lui merită toate aprecierile.

Soțul Gabrielei Prisăcariu se îmbracă din ce în ce mai bine

Filmarea a venit la fix, iar de acum încolo, colegul lui Răzvan Simion are dovada clară că nu se îmbracă prost. În respectiva filmare, Dani și Gabriela sunt surprinși cum se plimbă de mână în zona centrală, după ce au fost la o sesiunea de shopping.

ADVERTISEMENT

Fiindcă au plecat în Milano cu doar câteva zile înainte de aniversarea Gabrielei, Dani s-a asigurat că își răsfață partenera pe măsură. Acesta a început să cumpere din timp cadourile, ca nu cumva frumoasa lui soție să nu fie răsfățată așa cum merită.

O parte din meritele pentru ținutele impecabile ale lui Dani Oțil îi revin și Gabrielei. Ea este cea care îl sfătuiește de cele mai multe ori cum să se îmbrace. Gabriela este foarte atentă la garderoba soțului ei.

ADVERTISEMENT

Blondina se asigură constant că Dani are piese vestimentare pe care le poate combina foarte ușor. Deși stilurile lor vestimentare diferă, în ultima vreme au lucrat constant la asta. Drept dovadă, la toate evenimentele la care participă, au început să se îmbrace cât mai asortat.

Zilele trecute, modelul a luat în vizor dressingul soțului. Gabriela a început să arunce toate hainele vechi, spre indignarea lui Dani. Prezentatorul nu s-a putut despărți de anumite haine, așa că le-a pus la loc de cinste, pentru a i le lăsa moștenire lui Tiago.

ADVERTISEMENT