Life

După ce a ajuns la tribunal, Anda Adam a primit o nouă lovitură: „E groaznic ce mi s-a întâmplat”

Anda Adam a răbufnit! După ce a fost dată în judecată, vedeta se confruntă cu probleme care i-au adus pierderi financiare.
13.08.2023 | 11:44
Dupa ce a ajuns la tribunal Anda Adam a primit o noua lovitura E groaznic ce mi sa intamplat
Cu ce probleme se confruntă Anda Adam. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele se țin lanț de Anda Adam. Dacă la începutul anului, vedeta a ajuns la tribunal după ce a fost dată în judecată de o instituție a statului, acum a suferit pierderi financiare substanțiale. Ce i s-a întâmplat.

Probleme serioase pentru Anda Adam

Anda Adam nu a mai rezistat și a dezvăluit în mediul online cu ce probleme se confruntă în această perioadă. Vedeta a reușit să strângă o comunitate impresionantă în mediul online, unde și-a promovat și afacerea, dar acum are parte de o situație neplăcută.

ADVERTISEMENT

Artista a răbufnit și a dezvăluit pe TikTok și Facebook că i-au fost șterse, fără niciun fel de explicație, conturile de pe Instagram. Frustrarea este cu atât mai mare pentru Anda Adam cu cât în pagina sa principală, unde avea 1.3 milioane de urmăritori, a investit sume importante pentru promovare.

De altfel, din moment ce nu a mai putut accesa contul, a pierdut și câteva contracte, motiv pentru care a decis să-și facă unul nou. Pierderi financiare suferă și pentru că i-a fost închisă și pagina pe care își desfășura afacerea cu costume de baie.

ADVERTISEMENT

„Este groaznic ce mi s-a întâmplat! De 3 săptămâni tot aștept un răspuns și pur și simplu marele Instagram da Ignore! Nicio justificare și patru conturi șterse peste noapte! Inclusiv contul PR-ului meu pe online și contul brandului meu!”, a spus Anda Adam.

„Rușine!”

Anda Adam este revoltată că nu poate lua legătura cu niciun reprezentat Instagram și nu are nicio soluție pentru problema sa. „Nicio legătură între ele dar șterse toate! Este inadmisibil așa ceva, atitudinea lor și faptul că nu poți lua legătură cu absolut nimeni de la Instagram să remedieze o situație, mi se pare strigător la cer!

ADVERTISEMENT

 În plină vara, colecție de costume baie nouă și de o luna nu mai existăm că brand și au dispărut 20.000 de followersi care erau clienții noștri! Ce să mai zic de contul meu cu BIFA și 1.3 milioane. Mulțumesc Instagram pentu abuzurile făcute!

Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei, sincer! Ce faceți se cheamă escrocherie! Am investit mii de euro în campanii de promovare și am pierdut 5 contracte datorită ignoranței și greșelii voastre, pe care nici nu va interesează să o remediați! Rușine!”, a continuat Anda Adam.

ADVERTISEMENT

Amintim că, în afara de asta, Anda Adam are și probleme cu legea. La începutul anului, vedeta a fost dată în judecată de Inspectoratul de Stat pentru Construcții, pentru că ar fi construit clădiri fără să aibă autorizație.

ADVERTISEMENT
Tags: