Life

Scandal uriaș în lumea vedetelor. Anda Adam a ajuns la tribunal. Care este motivul

Anda Adam a ajuns din nou la tribunal și cere despăgubiri. Vedeta este în scandal cu proprietarii casei din Bragadiru, pe care a eliberat-o vara trecută.
22.02.2023 | 07:37
Scandal urias in lumea vedetelor Anda Adam a ajuns la tribunal Care este motivul
Anda Adam a ajuns din nou la tribunal. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam a ajuns la tribunal în urma scandalului cu proprietarii casei din Bragadiru. Vedeta a eliberat acum ceva timp locuința, însă a fost dată în judecată de proprietarii acesteia. Acum, artista le cere despăgubiri.

Anda Adam a ajuns din nou la tribunal

Cântăreața se află într-un mare scandal cu proprietarii casei în care a locuit în ultimii ani. În vara anului trecut, vedeta a fost informată că trebuie să elibereze vila în care a stat mai mult timp. Aceasta s-a conformat, din moment ce nu era imobilul ei.

ADVERTISEMENT

După ce a eliberat locuința, între Anda Adam și proprietarii vilei a început un adevărat război. Conflictul a devenit public, iar artista le-a adus acuzații destul de grave. La rândul lor, aceștia au vrut să depună o plângere pe numele solistei.

Anda Adam cere acum despăgubiri în fața instanței în valoare de 50.000 de euro. Cu toate acestea, pretențiile sale financiare sunt extrem de mari, după cum a spus avocatul Adrian Cuculis. Acesta este de părere că vedeta vrea să-și recupereze banii investiți pe parcursul perioadei în care a locuit în clădire în amenajarea casei, chiar dacă nu era a ei.

ADVERTISEMENT

“Probabil că vorbim despre aceeași acțiune pe care a făcut-o Anda Adam în urmă cu vreo două luni, când tot din culpa ei, respectiv pentru că nu a timbrat cererea de chemare în judecată, deși avea niște pretenții foarte mari, s-a anulat.

Acum încearcă, probabil, să recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o instanța de judecată, respectiv care depășea 6.000 lei, probabil că pretențiile pe care Anda Adam le are acum, ar fi undeva la 50.000 euro”, a explicat avocatul la Antena Stars.

Anda Adam este de ceva timp în proces cu proprietarii locuinței

Anda Adam și proprietarii casei din Bragadiru se judecă de luni bune. Artista a vrut să cumpere locuința apelând la împrumuturi bancare, însă proprietarii au susținut că aceasta a întârziat cu banii. Potrivit acestora, nicio bancă nu a vrut să-i acorde cântăreței creditul necesar pentru a achita suma necesară cumpărării imobilului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anda Adam a susținut că a vrut să cumpere casa, dar că proprietara s-a răzgândit și nu a mai vrut să o vândă. Femeia a dat-o în judecată pe vedetă pentru a elibera locuința.

Până acum, proprietarii casei din Bragadiru au avut câștig de cauză în fața judecătorilor. Cântăreața a investit mulți bani în locuință cât a stat acolo, chiar dacă nu era a ei.

ADVERTISEMENT
Tags: