Sport

După ce a bătut Steaua, Dan Alexa are gânduri mari cu FC Brașov: „Respect Dinamo, dar vreau să câștig din nou!”

Dan Alexa a reușit să obțină o victorie în Ghencea, împotriva CSA Steaua, pe banca tehnică a Brașovului, iar acum i-a pus gând rău și lui Dinamo.
03.12.2022 | 09:22
Dupa ce a batut Steaua Dan Alexa are ganduri mari cu FC Brasov Respect Dinamo dar vreau sa castig din nou
Dan Alexa exultă după victoria Brașovului cu CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului direct de sâmbătă, Dan Alexa, antrenorul lui FC Brașov, a vorbit despre Dinamo, echipă la care a jucat și la care a făcut performanță. El vrea să obțină o nouă victorie pe banca tehnică a brașovenilor.

Dan Alexa exultă după victoria Brașovului cu CSA Steaua

Dan Alexa exultă după victoria Brașovului din Ghencea, cu CSA Steaua și vrea să obțină un nou rezultat bun împotriva lui Dinamo: „Am încheia perfect o săptămână după victoria cu Steaua. Este un meci important pentru noi, pentru că am avea posibilitatea să ne apropiem de play-off. Ultima impresie contează foarte mult.

ADVERTISEMENT

Este un meci cu miză pentru ambele echipe. O victorie cu Dinamo ne-ar aduce două luni de liniște. Pentru Dinamo este cam ultima șansă de a mai spera la play-off”.

„În acest sezon, începând din etapa a 5-a, a 6-a au arătat foarte bine. La fel ca și noi, Dinamo a pierdut puncte importante la startul sezonului, apoi a avut o serie excelentă.

ADVERTISEMENT

Au un antrenor foarte bun pe care îl apreciez, prietenul meu Ovidiu Burcă, și convins că vom avea un meci dificil”, a mai spus Dan Alexa.

Dan Alexa: „Am jucat la Dinamo, dar vreau să câștigăm!”

Dan Alexa a continuat și a povestit cum a reușit să câștige de mai multe ori împotriva lui Dinamo în cariera sa de antrenor, motiv pentru care speră la un nou rezultat bun împotriva „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Am jucat la Dinamo timp de doi ani și jumătate, am făcut performanță ca și jucător câștigând Cupa și campionatul. Respect Dinamo, iar ceea ce s-a întâmplat după plecarea mea este o altă discuție.

Eu îmi doresc foarte mult să câștigăm sâmbătă. Împotriva lui Dinamo am reușit să câștig de mai multe ori, sper să o facem și la meciul de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Lascu și Fustar se resimt după meciul cu Steaua, sper să-i recuperăm și să fiu inspirat în alegerea primului 11 la meciul cu Dinamo”, a mai spus Dan Alexa.

ADVERTISEMENT