Sport

Dan Alexa agită apele înainte de meciul CSA – FC Brașov: „Adevărata Steaua este FCSB”

Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, tulbură apele înaintea duelului cu CSA Steaua București, în etapa a 15-a din Liga 2 Casa Pariurilor.
26.11.2022 | 07:56
Dan Alexa agita apele inainte de meciul CSA  FC Brasov Adevarata Steaua este FCSB
Dan Alexa a vorbit înaintea duelului CSA Steaua - FC Brașov, în etapa a 15-a din Liga 2. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Brașov continuă lupta pentru locurile de play-off, iar în etapa a 15-a, formația pregătită de Dan Alexa merge pe Stadionul Ghencea pentru duelul cu CSA Steaua. Fostul fotbalist al Rapidului a pus paie pe foc înaintea duelului cu „militarii”.

Dan Alexa, declarații care tulbură apele înaintea duelului CSA – FC Brașov: „Pentru mine Steaua este FCSB și îmi asum acest lucru!”

Deși nu poate promova, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga 2 Casa Pariurilor cu un avans de 4 puncte față de locul 2. Echipa pregătită de Daniel Oprița primește vizita lui FC Brașov după meciul amical cu România U21.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa nu se așteaptă la o primire caldă în Ghencea, mai ales după ce tehnicianul brașovenilor a vorbit despre conflictul juridic dintre CSA Steaua și FCSB înainte de meciul direct.

„Pentru mine, adevărata Steaua este FCSB. Vreau să fiu bine înțeles, nu cunosc exact situația juridică, dar ce știu e că atunci când jucam eram adversarul echipei patronate de Gigi Becali, iar MM Stoica era acolo. Îmi este greu acum să văd altfel situația. Pentru mine Steaua este FCSB și îmi asum acest lucru!

ADVERTISEMENT

Dan Alexa, primit cu ostilitate pe stadioanele din România: „Mie acest lucru îmi place”

„Un alt motiv să fiu primit cu ostilitate în Ghencea. Este posibil ca în acte CSA să fie Steaua, nu contest acest lucru, Oprița și Ogăraru sunt prietenii mei, doar că eu am jucat contra echipei patronate de Gigi Becali”, a declara Dan Alexa, potrivit Liga2.ro.

Dan Alexa a dezvăluit că va păși în premieră pe noul Stadion Ghencea și a precizat că este primit cu ostilitate pe majoritatea stadioanelor din România. Totuși, aspectul nu-i displace fostului fotbalist al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Voi fi pentru prima oară pe noul stadion Steaua. Am înțeles că este o arenă excepțională, iar unde apar astfel de stadioane apare și performanța. Important este să construiască și la Brașov și la Timișoara, orașe cu tradiție în fotbal.

Un stadion nou creează emulație și nu poate fi decât benefic. Pe majoritatea stadioanelor, nu doar în Ghencea, sunt primit cu ostilitate. Prin stilul meu ca jucător și prin declarații am spus mereu ceea ce gândesc chiar dacă am deranjat. Sunt puține stadioane în România pe care sunt primit bine, dar mie acest lucru îmi place, înseamnă că nu am trecut prin fotbal degeaba”, a mai spus Dan Alexa.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa, mesaj clar pentru fotbaliștii lui FC Brașov înainte de meciul cu CSA: „Vreau să văd personalitate”

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a prefațat jocul cu CSA Steaua și a spus că merge pe arena din capitală pentru a obține cele trei puncte în speranța de a se clasa pe un loc de play-off. Brașovenii se află pe locul 10 cu 20 de puncte, la 5 puncte de locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

„Mergem în Ghencea să obținem maximum pentru a mai spera la play-off. Nu știu dacă un punct ne ajută foarte mult. Am așteptări de la jucătorii mei, vreau să joace dezinvolt și să păstrăm forma bună din ultimele partide.

Atunci când suntem motivați și determinați putem pune probleme oricărui adversar. Vreau să văd personalitate la jucători, pentru că în astfel de meciuri îți dai seama exact la ce nivel ești și acest joc poate fi o evaluare pentru viitor”, a spus Dan Alexa.