Life

După ce a fost înșelată, Shakira l-a iertat pe Pique. Cei doi s-au împăcat

Shakira și Pique s-au împăcat după un an de când s-au despărțit. Artista l-a iertat pe fotbalist după ce acesta a înșelat-o.
09.08.2023 | 18:54
Dupa ce a fost inselata Shakira la iertat pe Pique Cei doi sau impacat
Shakira a ales să-l ierte pe Pique. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După un an de la despărțire, Shakira și Gerard Pique s-au împăcat. La scurt timp după ce fotbalistul a publicat în mediul online imagini cu cea cu care și-a înșelat soția, cei doi au făcut un anunț neașteptat.

Shakira și Gerard Pique s-au împăcat

În vara lui 2022, după 12 ani de relație, Shakira și Gerard Pique s-au despărțit. La vremea respectivă, în presă au apărut informații conform cărora s-au separat, iar la scurt timp, ambii au trimis comunicate de presă prin care au confirmat.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi un adevărat scandal. Dezamăgită că fostul soț a înșelat-o cu Clara Chia și convinsă de fiul său, a scos melodia cu Bizarrap, în care i-a făcut praf pe amândoi. După ce și-a tachinat socri, s-a mutat împreună cu cei doi băieți în Miami.

Dar la începutul acestei săptămâni, la scurt timp după ce Pique a publicat în mediul online imagini cu Clara Chia, presa internațională a făcut o dezvăluire neașteptată. Artista și fotbalistul s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi au decis să îngroape securea războiului de dragul copiilor și să nu mai continue scandalul public din ultimele lui. Mai mult, ei au decis să nu se mai certe pe timpul pe care îl petrec cu fii lor, iar Gerard va fi nevoit să închirieze un apartament în SUA, pentru ca ei să nu mai facă naveta în Spania.

Artista a făcut dezvăluiri emoționante

De curând, Shakira a făcut dezvăluiri emoționante despre ultimul an din viața sa. Vedeta a mărturisit că i-a fost greu să se adune, mai ales că a aflat că este înșelată atunci când tatăl său era în spital și, moral, se afla la pământ.

ADVERTISEMENT

Starul internațional a simțit că totul se prăbușește în jurul ei și nu știa încotro să o apuce. Dacă în mod normal i-ar fi cerut sfatului părintelui său, acum acest lucru era imposibil, ceea ce a făcut situația și mai rea decât era.

„Toate s-au întâmplat deodată. Căminul meu se destrăma. Aflam din presă că eram trădată în timp ce tatăl meu era internat la terapie intensivă. (…) Bărbatul pe care îl iubeam cel mai mult, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el.

ADVERTISEMENT

Nu puteam vorbi cu el sau cu cel mai bun prieten al meu ca să primesc sfaturile de care aveam atât de multă nevoie”, a explicat Shakira despre perioada sumbră prin care a trecut, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT