Life

După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie îi pune pe bărbații cu care iese la întâlniri să semneze acorduri de confidențialitate! „E foarte alfa”

Angelina Jolie, pregătită să își refacă viața. Actrița îi pune pe bărbații cu care iese la întâlniri să semneze acorduri de confidențialitate.
09.12.2022 | 10:18
Dupa divortul de Brad Pitt Angelina Jolie ii pune pe barbatii cu care iese la intalniri sa semneze acorduri de confidentialitate E foarte alfa
Angelina Jolie îi pune pe bărbații cu care iese la întâlniri să semneze acorduri de confidențialitate. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Angelina Jolie este pregătită să își refacă viața după despărțirea de Brad Pitt, dar nu în orice condiții.

Angelina Jolie îi pune pe bărbații cu care iese la întâlniri să semneze acorduri de confidențialitate

Angelina Jolie este decisă să își regăsească fericirea în brațele altui bărbat, după divorțul de Brad Pitt. Dar nu oricum, ci cu propriile sale condiții.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta îi pune pe bărbații cu care iese în oraș să semneze acoduri de confidențialitate pentru ca secretul ei să rămână ascuns, a dezvăluit o sursă, potrivit Ok Magazine.

Aceeași sursă a mai spus și că Angelina Jolie este „foarte alfa” în legătură cu viața ei amoroasă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta soție a lui Brad Pitt închiriază camere de hotel pentru întâlnirile sale amoroase, dar nu pe numele său, și nu stă niciodată peste noapte alături de iubiții ei.

“Ea este foarte alfa în legătură cu toată chestia asta. Îi pune pe băieți să semneze acorduri de confidențialitate, aranjează apartamentele de hotel – niciodată pe numele ei – și stabilește ora și niciodată, niciodată nu petrece noaptea.”, a spus sursa.

ADVERTISEMENT

Angelina Jolie, multe pretenții în viața amoroasă

Angelina Jolie este foarte discretă și tocmai de aceea vrea confidențialitate totală.

Faimoasa actriță nu vrea să folosească aplicație de întâlniri și nici să se vadă cu bărbați necunoscuți, așa că apelează la prieteni pentru a-i întreba despre diverșii bărbați care vor să fie cu ea.

De asemenea, Angelina Jolie nu este deloc interesată de viața amoroasă a fostului soț, fiind extrem de ocupată cu cei șase copii ai lor, de care are grijă.

ADVERTISEMENT

“Are atât de multe lucruri de făcut în acest moment cu copiii ei, este foarte ocupată doar să țină pasul cu toate programele lor.

Este mai mult decât ocupată în aceste zile, așa că atunci când vine vorba de Brad, dacă nu are legătură cu copiii lor sau cu problemele lor legale, nu își face timp pentru asta”, a mai spus sursa.

ADVERTISEMENT
Tags: