Life

După două căsnicii eșuate, Rona Hartner se vede din nou mireasă: „Poate mă mărit cu un român”

Rona Hartner nu a avut noroc în dragoste până acum, dar nu-și pierde speranța. Artista își dorește să se recăsătorească.
14.11.2023 | 12:23
Dupa doua casnicii esuate Rona Hartner se vede din nou mireasa Poate ma marit cu un roman
Rona Hartner încă mai crede în dragoste. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă atunci când vine vorba de dragoste nu prea a avut noroc, Rona Hartner, care a învins de două ori cancerul, mai are speranță. Artista nu renunță la visul de a avea o familie fericită și își dorește să se recăsătorească.

Rona Hartner își dorește să se recăsătorească

Roan Hartner este, dincolo de toate, o femeie puternică a cărei poveste de viață bate filmul. Exuberanta artistă a învins cancerul nu o dată, ci de două ori. Ultimul diagnostic l-a primit chiar anul acesta, dar s-a vindecat miraculos, având credință în Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Tot de două ori vedeta a și divorțat. A fost căsătorită cu un argentian și cu un francez, însă nici un mariaj nu a mers. Ba mai mult de atât, despre Herve Camilleri spunea că a influențat-o negativ. 

„Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminica era coșmar”, a spus Rona Hartner în emisiunea Vorbește lumea, în trecut.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Rona Hartner, care deja s-a întors în studioul de înregistare și și-a reluat proiectele, nu-și refuză șansa la fericire. Vedeta este convinsă că undeva se află bărbatul perfect pentru ea.

„Poate mă mărit cu un român”

Și nu doar că vrea să se îndrăgostească, dar Rona Hartner este convinsă că în curând se va căsători. Are asta în plan și se gândește că de data aceasta este suficient de matură să aleagă persoana potrivită.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner nu a spus dacă în acest moment există cineva în viața sa, dar după căsnicii cu bărbați care au avut o altă cetățenie, se gândește că viitorul soț poate fi chiar un român.

„Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute. Sigur că va fi vorba despre o atracție fizică puternică, despre credință.

ADVERTISEMENT

Poate că, după căsniciile, cu un argentinian și cu un francez, mă mărit, de data asta, cu un român, să vedem. A treia, o să fie o căsătorie de maturitate!”, a declarat Rona Hartner pentru Playtech. 

ADVERTISEMENT