Life

Gina Pistol și Smiley, dezvăluiri emoționante la o lună după nuntă: ”Am așteptat toată viața”

Gina Pistol și Smiley fac dezvăluiri emoționante la o lună după nuntă. Povestea celor doi este cu adevărat una ruptă dintr-o poveste.
03.07.2023 | 11:22
Gina Pistol si Smiley dezvaluiri emotionante la o luna dupa nunta Am asteptat toata viata
Gina Pistol și Smiley, dezvăluiri emoționante la o lună după nuntă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în urmă cu o lună de zile. Au avut parte de o nuntă ca în povești. Au fost atenți la fiecare detaliu în parte, i-au avut alături pe cei dragi, iar momentul a fost unul cu adevărat deosebit.

Gina Pistol și Smiley, dezvăluiri emoționante la o lună după nuntă

Gina Pistol a purtat două rochii superbe, însă nici soțul ei nu a fost mai prejos. Imaginile cu cei doi de la nuntă au devenit virale pe social media. Și iată că acum, la o lună de la marele eveniment, un clip video face înconjurul internetului.

ADVERTISEMENT

Atât Gina Pistol cât și Smiley au distribuit un clip video cu cele mai importante momente de la nuntă. Nu au ales pe fundal o melodie, ci au preferat să vorbească despre relația lor. Cum s-au cunoscut, cum au ajuns împreună și cât de fericiți sunt?

Artistul povestește că cei doi se știu de când erau tineri. Nu au avut nicio legătură unul cu altul. Totuși, el consideră că s-au întâlnit la momentul potrivit. Mai exact, la momentul în care au devenit potriviți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

”Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare, așa, și n-am avut nicio legătură unul cu altul, iar eu cred că ne-am întâlnit… cumva ne-am întâlnit la timpul potrivit… în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul”, a spus artistul.

La rândul ei, Gina Pistol a dezvăluit că a avut o discuție cu Dumnezeu. Își dorea să aibă în viața ei o persoană la fel ca ea. Un om bun și simplu, iar atunci a apărut Smiley. Vedeta spune că este ceva ce probabil a așteptat toată viața.

ADVERTISEMENT

”E ceva ce, nu știu, am așteptat toată viața. În momentele mele când era doar eu într-o discuție cu Dumnezeu, îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie la fel ca mine, să fie un om bun, simplu și atunci a apărut Andrei în viața mea”, a adăugat Gina Pistol.

Smiley i-a mulțumit Ginei Pistol

În clipul video, cei doi vorbesc și despre cum se înțeleg. Sunt firi diferite, însă vedeta spune că Smiley o completează. Ea este vulcanică, el o aduce cu picioarele pe pământ de fiecare dată. Artistul îi mulțumește la rândul său soției sale pentru că a apărut în viața sa.

ADVERTISEMENT

Smiley spune că Gina Pistol l-a învățat să își creeze o familie. De asemenea, tot ea a fost cea care l-a făcut tată, îl iubește și a ales să îi fie și soție. Chiar dacă a trecut doar o lună de la nunta lor, se pare că povestea lor e una cu mult mai veche, plină de numeroase capitole interesante.

”A trecut doar o lună, dar pare că a fost ieri. Povestea noastră nu a început să se scrie atunci, ci cu mult timp înainte, însă ziua nunții noastre este unul dintre capitolele preferate, știți voi… pagina aia unde puneți un semn să reveniți când aveți nevoie să recitiți. 🤍”, a scris Gina Pistol în dreptul filmulețului din ziua nunții lor.

ADVERTISEMENT