Life

Gina Pistol a vorbit despre despărțirea de Smiley. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi este surprinzător. Nimeni nu a știut prin ce au trecut

Gina Pistol și Smiley, la un pas de separare. Motivul pentru care prezentatoarea de la Antena 1 a luat în calcul această idee.
29.07.2023 | 13:05
Gina Pistol a vorbit despre despartirea de Smiley Ce sa intamplat de fapt intre cei doi este surprinzator Nimeni nu a stiut prin ce au trecut
Gina Pistol și Smiley, la un pas de separare. Motivul pentru care prezentatoarea de la Antena 1 a luat în calcul această idee. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a vorbit despre despărțirea de Smiley. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi este surprinzător. Nimeni nu a știut prin ce au trecut. Blondina și artistul formează un cuplu de mai bine de 6 ani.

Gina Pistol și Smiley, la un pas de separare. Motivul pentru care prezentatoarea de la Antena 1 a luat în calcul această idee

Gina Pistol și Smiley au fost la un pas de separare la începutul relației amoroase. Motivul pentru care prezentatoarea de la Antena 1 a luat în calcul această idee a fost elucidat abia acum de frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Chefi la cuțite este o fire vulcanică, complet diferită față de partenerul de viață. Din fericire, vedeta a învățat să aibă mai multă răbdare cu renumitul cântăreț cu care s-a căsătorit în mai 2023.

Într-un final blondina s-a obișnuit cu plecările dese ale iubitul ei. Prezentatoarea consideră că acest ”test” a ajutat-o să fie o mamă iubitoare pentru fiica sa, Josephine. Ambii au lucrat la construirea poveștii de dragoste și iată că sunt foarte fericiți împreună.

ADVERTISEMENT

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare.

Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună”, a dezvăluit Gina Pistol legat de relația cu Smiley, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, prezentatorul de la Românii au talent a recunoscut că soția sa este o fire impulsivă. Cântărețul a mai precizat că blondina încă învață cum să aibă răbdare cu el, mai ales că este o persoană care se axează foarte mult pe carieră.

Gina Pistol a simțit că Smiley este alesul

Gina Pistol a simțit încă de la început că Smiley este alesul inimii sale și că trebuie să lupte pentru o relație fericită și împlinită. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite nu s-a grăbit și a construit totul pas cu pas.

ADVERTISEMENT

De asemenea, blondina a mai precizat că a învățat să-și observe părțile mai puțin plăcute și să învețe ce înseamnă răbdarea. Vedeta l-a cucerit treptat pe artist, dar după ce i-a făcut gomboți s-au apropiat foarte mult.

ADVERTISEMENT