Sport

După Formula 1, Neymar a mers și la NBA. Întâlnire cu un star al lui Miami Heat înainte de finala cu Denver Nuggets. Video

După ce a mers la Monaco pentru a urmări cursa de Formula 1, Neymar a zburat la Miami și s-a întâlnit cu un star NBA de la Miami Heat.
07.06.2023 | 13:50
Dupa Formula 1 Neymar a mers si la NBA Intalnire cu un star al lui Miami Heat inainte de finala cu Denver Nuggets Video
Neymar a mers în Statele Unite pentru a urmări meciul prietenului său din NBA Jimmy Butler. Foto: Instagram @neymarjr.
ADVERTISEMENT

Neymar se află într-o situație tensionată cu șefii celor de la PSG. Starul brazilian nu a făcut deplasarea la meciul cu Strasbourg, scor 1-1 din Ligue 1, în urma căreia parizienii au devenit campioni, ci a mers la Monaco, la cursa de Formula 1, câștigată de Max Verstappen. În această perioadă, fotbalistul brazilian se află la Miami pentru meciul din NBA dintre Miami Heat și Denver Nuggets.

După Formula 1, Neymar a mers și la NBA. Întâlnire cu un star al lui Miami Heat înainte de finala cu Denver Nuggets

Neymar a mers în Statele Unite la invitația bunului său prieten Jimmy Butler pentru a viziona meciul 3 al finalei NBA dintre Miami Heat și Denver Nuggets. Partida va avea loc joi dimineața de la ora 03:30, ora României.

ADVERTISEMENT

Jimmy Butler, starul lui Miami Heat, a trimis solicitare pentru ca Neymar să participe la două meciuri ale finalei cu Denver Nuggets. Scorul este egal 1-1, după primele două partide. Denver Nuggets s-a impus pe 2 iunie, scor 104-93, în timp ce Miami Heat a obținut victoria trei zile mai târziu, scor 111-108.

Starul lui PSG a răspuns afirmativ solicitării baschetbalistului în vârstă de 33 de ani. „Voi merge la finală și, evident, mă voi întoarce pentru prietenul meu Jimmy Butler”, a scris Neymar pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Neymar NBA
Neymar, alături de Jimmy Butler.

Neymar, relație strânsă de prietenie cu Jimmy Butler

Neymar și Jimmy Butler au început să aibă o prietenie din 2016 de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Prin intermediul rețelelor de socializare, starul NBA a sugerat în mai multe rânduri cât de mult îl admiră pe fotbalistul brazilian.

Totodată, starul lui PSG a postat la acea vreme un mesaj prin care l-a felicitat pe Jimmy Butler după câștigarea premiului EFC MVP. Baschetbalistul de la Miami Heat a mers, de asemenea, la Paris pentru a-l vedea pe brazilian la un meci de fotbal al lui PSG.

ADVERTISEMENT
Neymar Jr
Neymar, alături de Jimmy Butler. Foto: Instagram – @neymarjrj.

Întâlnirea dintre Jimmy Butler și Neymar a fost confirmată de un videoclip de la antrenamentul starului din NBA. Fotbalistul lui PSG a fost surprins în timp ce aruncă mingea la coș. Baschetul reprezintă una dintre pasiunile lui Neymar.

„Decarul” brazilian s-a întâlnit în mai multe rânduri și cu Steph Curry, superstarul celor de la Golden State Warriors. După meciul al 3-lea al finalei dintre Miami Heat și Denver Nuggets, următoarea confruntare va avea loc pe 10 iunie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ultima partidă este programată să se dispute pe 13 iunie. Neymar s-a accidentat într-un meci al lui PSG cu Lille din luna februarie și a rămas indisponibil pentru restul sezonului. Deși mai are contract până în 2025 cu PSG, parizienii vor să scape de fotbalistul brazilian.

ADVERTISEMENT
Tags: