Sport

Kylian Mbappe, apariție neașteptată în miez de noapte. Starul lui PSG a fost surprins alături de viitoarea vedetă din NBA. Video

Recunoscut ca un mare pasionat al baschetului, Kylian Mbappe a fost alături de Victor Wembanyama, jucător care este o figură importantă în draftul 2023 din NBA.
17.05.2023 | 14:15
Kylian Mbappe aparitie neasteptata in miez de noapte Starul lui PSG a fost surprins alaturi de viitoarea vedeta din NBA Video
Recunoscut ca un mare pasionat al baschetului, Kylian Mbappe a fost alături de Victor Wembanyama, jucător care este o figură importantă în draftul 2023 din NBA. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Atacantul francez are contract cu PSG până în vara anului 2025, însă superstarul se gândește deja la plecare. După ce a încercat în mai multe rânduri să-l transfere, Real Madrid pare să fi descoperit momentul oportun.

Kylian Mbappe, susținere pentru viitorul star al NBA

Până la momentul în care își va decide viitorul, Kylian Mbappe a fost prezent în noapte de marți spre miercuri la sediul Nike din Paris pentru a fi alături de Victor Wembanyama, care va ajunge din sezonul viitor în NBA.

ADVERTISEMENT

Conform L’Equipe, atacantul lui PSG a ținut în mod expres să fie alături de noua stea a baschetului francez și l-a felicitat pe acesta pentru intrarea în draftul 2023 al ligii nord-americane de baschet.

Victor Wembanyama, în vârstă de 19 ani, legitimat la formația Boulogne-Levallois, este una dintre țintele principale ale acestui draft și se pare că el va ajunge la San Antonio Spurs, echipă care are dreptul să facă prima alegere.

ADVERTISEMENT

Mbappe a fost prezent marți seară la meciul Boulogne-Levallois l-a câștigat pe teren propriu, scor 93-85, în fața formației Paris, în ultima etapă a sezonului regulat din campionatul francez de baschet.

Centrul Wembanyama, care măsoară 2,18 metri, a fost unul dintre protagoniștii jocului, reușind 18 puncte și 9 recuperări. Boulogne-Levallois a terminat sezonul regulat pe locul doi și va juca în sferturile de finală ale play-off-ului împotriva lui Cholet.

ADVERTISEMENT

Mbappe, înlocuitorul perfect pentru Benzema la Real Madrid

Situația lui Kylian Mbappe la PSG este una incertă, mai ales după ce atacantul a acuzat clubul pe rețelele de socializare cu privire la faptul că s-ar fi folosit de imaginea sa într-un videoclip de promovare fără să fie înștiințat în prealabil.

Nu este prima dată când se vorbește despre faptul că vicecampionul mondial este foarte aproape de un transfer la Real Madrid, doar că de această dată presa anunță că președintele Florentino Perez a schimbat tactica și vrea să-l pună pe jucător să-i forțeze mâna lui Nasser Al-Khelaifi pentru a-i da drumul să plece.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este văzut principalul înlocuitor al lui Karim Benzema în atacul celor de la Real Madrid. Balonul de Aur a ajuns la vârsta de 35 de ani și ar putea face schimbul de generații pe Santiago Bernabeu cu superstarul din atacul Franței.


  • Cota NETBET pentru PSG: 3,20 este cota pentru „total goluri: peste 4” la meciul Auxerre – PSG!

ADVERTISEMENT