Life

După mai bine de 10 ani de mariaj cu Raluca, Mircea Radu a făcut anunțul: „Ce surpriză”

Declarațiile surprinzătoare făcute de Mircea Radu, după mai bine de un deceniu de când s-a căsătorit cu soția sa, Raluca Olaru.
18.03.2024 | 07:22
Dupa mai bine de 10 ani de mariaj cu Raluca Mircea Radu a facut anuntul Ce surpriza
Mircea Badea a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Radu a făcut dezvăluiri inedite din intimitatea casei sale. După aproximativ 11 de ani de căsnicie, prezentatorul a povestit cum mențin el și Raluca Olaru flacăra iubirii aprinsă. A făcut anunțul neașteptat: nu este un bărbat romantic și nu-și cucerește partenera de viață cu dovezi clasice de iubire.

Mircea Radu, anunț surprinzător. Cum arată dovezile de iubire pe care le primește soția sa

Mircea Radu și Raluca Olaru au o poveste de dragoste ca în filme. S-au căsătorit în anul 2013 și au ales să plece departe de agitația Bucureștiului, împreună cu cei doi copiii ai lor.

ADVERTISEMENT

Ei s-au mutat la Piatra Neamț și nu regretă decizia luată. Prezentatorul nu a renunțat, însă, la cariera sa. De curând chiar s-a lansat un nou sezon al show-ului Noi, românii, pe care îl moderează la Metropola TV.

Lucrurile s-au așezat frumos în viața sa, astfel că Mircea Radu a făcut recent dezvăluiri incredibile despre căsnicia sa și a mărturisit că nu este romanticul clasic. Nu-și surprinde soția cu petale de trandafir, dar are mijloacele sale.

ADVERTISEMENT

„Dacă te aștepți să spun că am îmbrăcat patul cu petale de trandafiri din soiul Big Purple (128,80 lei butașul) sau că am închiriat roata dintr-un parc de distracții în care ne-am dat de câteva ori, înainte de a sta o oră în mașinuțele alea colorate care se bușesc, ei bine, nu.

În schimb, îți pot spune că soția mea a exclamat recent ‘O! Ce surpriză!’ când i-am dat să guste dintr-un humus făcut de mine, cu mânuțele mele”, a declarat Mircea Radu, conform unica.ro. 

ADVERTISEMENT

A surprins-o cu un desert despre care nu știe sigur că există

Mircea Radu a mărturisit că nu o surprinde pe Raluca Olaru cu preparatele pe care el le face, neapărat, ci mai mult vorbindu-i despre ele. Așa s-a întâmplat în cazul unui desert pe care l-a învăluit în mister și în jurul căruia a creat o poveste.

„Nu am impresionat-o gătind, ci povestindu-i despre mâncare. I-am spus rețeta unei înghețate de ciocolată topită în unt, care se lasă peste noapte la congelator. Se mănâncă în pat, dimineața, când soarele mângâie iar vântul călduț umflă perdeaua de la fereastra deschisă care dă spre vară…. Nu știu cum se face preparatul ăsta. Sincer, nici nu știu dacă există că nu am mâncat niciodată”, a adăugat Mircea Radu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Mircea Radu a vorbit și despre cea mai mare realizare din viața sa, cei doi copii. Prezentatorul de televiziune este mai mult decât mândru de fata și băiatul său. Sentimentul este, de altfel, reciproc.

„Acum vreo lună, fiicei mele (clasa zero) i s-a dat de făcut un desen – să aleagă ea pe cineva, pe oricine, și să-l deseneze. A făcut un cap cu ochi verzi și a scris sub el ‘Tatăl meu este un om bun’. Dacă este vreun lucru care să mă fi impresionat cu-adevărat în ultima vreme, acesta a fost. Și mai știu că și fiul meu crede asta despre mine. E tot ce contează”, a mai spus Mircea Radu.

ADVERTISEMENT