Life

Mircea Radu revine pe micile ecrane. La ce post TV va putea fi urmărit

Mircea Radu se întoarce în televiziune. Care este postul de televiziune unde poate fi văzut de telespectatorii din România.
08.03.2024 | 14:50
Mircea Radu revine pe micile ecrane La ce post TV va putea fi urmarit
Mircea Radu se întoarce în televiziune. Care este postul de televiziune unde poate fi văzut de telespectatorii din România. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Mircea Radu revine pe micile ecrane. La ce post TV va putea fi urmărit. Realizatorul în vârstă de 55 de ani, care s-a stabilit de ceva vreme în orașul Piatra Neamț, se află la cârma unei emisiuni care se va difuza în weekend.

Mircea Radu se întoarce în televiziune. Care este postul de televiziune unde poate fi văzut de telespectatorii din România

Mircea Radu se întoarce în televiziune. Care este postul de televiziune unde poate fi văzut de telespectatorii din România chiar din acest final de săptămână. Mai exact, publicul îl va urmări de sâmbătă, 9 martie 2024.

ADVERTISEMENT

Vedeta este moderatorul emisiunii Noi, românii, care a ajuns la al doilea sezon și care se difuzează la Metropola TV, condus de primarul Florentin Pandele. Show-ul este unul săptămânal, ora de începere fiind 22:00.

Cu această ocazie prezentatorul a transmis că postul TV caută oameni interesați să lucreze pe postul de documentarist. Acesta va lucra alături de fostul moderator al emisiunii Din dragoste, care în trecut se difuza la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Vrei să lucrăm împreună? Nu este obligatoriu să fii în București, poți lucra de acasă! Hai! Nu mai pierde timpul şi dă-mi un semn”, a scris în urmă cu aproximativ două săptămâni Mircea Radu pe Facebook.

Mircea Radu, la cârma producției Noi, românii

Mircea Radu abia așteaptă să fie la cârma producției Noi, românii care revine pe micile ecrane cu episoade noi. Al doilea sezon al emisiunii are mai multe noutăți pentru cei interesați de poveștile transmise.

ADVERTISEMENT

În primul rând, telespectatorii vor avea parte de mai multe episoade. În al doilea rând, prezentatorul nu va pleca în Europa, ci toate experiențele și povestirile vor avea legătură cu oamenii de pe meleagurile românești.

Va prezenta poveștile uimitoare ale românilor din toate zonele țării, în filmările de pe social media vedeta aflându-se în Brașov. Nu este exclus ca primul episod să fie filmat în acest oraș frumos și înțesat de turiști din toate colțurile lumii.

ADVERTISEMENT

Emisiunea vorbește despre acei oameni care ne fac să fim mândri că țara noastră este bogată din acest punct de vedere. Mircea Radu îi va prezenta pe cei curajoși, iubitori, care dăruiesc sau fac bine celor din jur.

ADVERTISEMENT