Life

După opt ani de căsnicie cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a dat vestea: ”Eram atât de mici atunci”

Vestea dată de Adela Popescu după opt ani de căsnicie cu Radu Vâlcan. Vedeta de televiziune a postat un mesaj emoționant.
21.08.2023 | 22:17
Dupa opt ani de casnicie cu Radu Valcan Adela Popescu a dat vestea Eram atat de mici atunci
Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit opt ani de căsnicie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit opt ani de căsnicie, iar fosta prezentatoare a dat vestea. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe pagina ei și s-a filmat alături de prezentatorul de la Insula Iubirii.

Vestea dată de Adela Popescu după opt ani de căsnicie cu Radu Vâlcan

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea și partenerul ei de viață s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire și Onoare”, iar în 2015 și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 21 august, cei doi au împlinit opt ani de la cununia civilă, iar Adela Popescu a postat un mesaj emoționant în mediul online. Vedeta este recunoscătoare pentru familia pe care a întemeiat-o împreună cu Radu Vâlcan, alături de care are trei băieți.

Deși amândoi au un program încărcat, au reușit să îmbine viața profesională cu cea de familie. Cei doi merg regulat în vacanță împreună cu copiii lor și se bucură de momente unice împreună.

ADVERTISEMENT

După atâția ani împreună, Adela Popescu și Radu Vâlcan știu că sunt potriviți unul pentru celălalt și că relația lor este mai puternică decât oricând. Cei doi au trecut peste provocări de-a lungul timpului și sunt fericiți alături de cei trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian.

Actrița le-a mulțumit apropiaților pentru că au fost alături de ea și de soțul ei. Vedeta le este recunoscătoare și internauților pentru susținerea oferită până acum.

ADVERTISEMENT

“OPT ani de la cununia civilă. Eram atât de mici atunci. Dar așa mici cum eram, am știut atât de sigur că suntem unul pentru altul. Acum nu mai suntem atât de mici, dar știm că am ales corect.

Știm asta in primul rând uitându-ne la copiii noștri. Cei mai mari profesori la care puteam visa. Suntem recunoscători că suntem împreună, sănătoși. 

ADVERTISEMENT

Noi cinci, in primul rând, și familiile noastre întregi pentru care mulțumim în fiecare seară. Și vă mulțumim și vouă pentru toată susținerea și dragostea pe care ne-ați arătat-o în toți anii ăștia.

Cam lung și melodramatic mesajul, dar e de vină apusul ăsta care ne-a prins la mare”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unui clip video alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT