Life

După 8 ani de căsnicie cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a făcut anunțul: “Asta ne dorim cel mai mult”

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit în urmă cu 8 ani. Cei doi se completează reciproc și au o familie cât se poate de superbă.
21.04.2023 | 11:08
Dupa 8 ani de casnicie cu Radu Valcan Adela Popescu a facut anuntul Asta ne dorim cel mai mult
Ce spune Adela Popescu după opt ani e căsnicie cu Radu Vâlcan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru un serial. A urmat apoi o frumoasă poveste de dragoste și iată că în final, cei doi au decis să își unească destinele. Chiar și acum, actrița își amintește cele petrecute cu ani buni în urmă.

Secretele relației dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu recunoaște că a fost îndrăgostită de Radu Vâlcan, însă acum, lucrurile au mai evoluat. În cei opt ani de căsnicie, cei doi s-au cunoscut mai bine, astfel că acum, faimoasa vedetă îl apreciază mai mult ca oricând pe soțul ei.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, mai sunt momente în care apar tensiuni între ei. Adela Popescu recunoaște că Radu Vâlcan se îngrijorează mult atunci când vine vorba de o decizie, sau de o veste pe care o primește. De cealaltă parte, ea îi recomandă să fie mai pozitiv de fiecare dată.

Actorul este extrem de ordonat, mai spune soția sa și de asemenea este și priceput la acte. Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți? Adela Popescu spune că cei doi reușesc să își împartă timpul petrecut împreună destul de bine.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce adorm copiii, seara, vine și momentul lor. Adela Popescu și Radu Vâlcan stau uneori de vorbă ore întregi. Pe de altă parte, sunt și momente în care cei doi preferă doar liniștea. Ea se uită la ceva, el la altceva, dar sunt împreună.

”Asta ne dorim cel mai mult”

Iar vedeta recunoaște că acesta este lucrul pe care și-l doresc amândoi și anume liniște după o zi extrem de agitată. ”Noi reușim să fim singuri în fiecare seară, pentru că e momentul nostru după ce adorm copiii. Uneori stăm foarte mult de vorbă, alteori stăm în liniște, nu vorbim unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT

Eu stau pe canapea și mă uit la ceva, Radu se uită la altceva, dar suntem împreună, este liniște. Asta ne dorim cel mai mult pe parcursul unei zile, deși mă îngrijorez când e prea multă liniște în casă, dar serile se acceptă asta”, a mărturisit vedeta, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Adela Popescu a mai dezvăluit sursei citate că cei doi vorbesc mult și la telefon. Când Radu Vâlcan este pe drum, aceștia comunică constant. Totodată, ei își beau cafeaua împreună și vorbesc cam despre orice. De asemenea, chiar dacă se ceartă, se găsește mereu o cale de împăcare rezonabilă. 

ADVERTISEMENT

”Vorbim foarte mult la telefon. Din clipa în care Radu a plecat să ducă copilul la școală și eu rămân acasă, m-a sunat în momentul în care a ieșit pe ușă și vorbim tot drumul, de când se duce și până se întoarce. Stăm la cafea și încercăm să stăm de vorbă cât mai mult, ne spunem tot ce ne trece prin cap”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT