Life

După șapte ani de relație cu Liviu Vârciu, Anda Călin a făcut anunțul: ”Nu sunt sigură că…”

Ce anunț a făcut Anda Călin, după șapte ani de relație cu Liviu Vârciu. Cei doi au împreună o fetiță și un băiat, dar nu sunt încă soț și soție.
14.12.2023 | 10:40
Dupa sapte ani de relatie cu Liviu Varciu Anda Calin a facut anuntul Nu sunt sigura ca
Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună din 2016. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul românesc. Cu greu pot trece, așadar, neobservați, mai ales că multă lume este cu ochii pe ei în ceea ce privește căsătoria. Cu toate că au o relație din 2016 și doi copii, încă nu au ajuns în fața altarului. Ce a anunțat de curând Anda Călin?

Anunțul Andei Călin, după o poveste de dragoste de șapte ani cu Liviu Vârciu

Anda Călin și Liviu Vârciu au declarat mai mereu în spațiul public faptul că au omis până acum căsătoria, deoarece nu consideră că iubirea lor este justificată de niște acte. Odată cu trecerea timpului, însă, opinia lor pare că s-a schimbat față de acest subiect.

ADVERTISEMENT

Anda Călin a vorbit într-un interviu recent despre ziua când își va uni destinele cu prezentatorul de la Antena 1. Anul viitor i-am putea vedea îmbrăcați în mire și mireasă, dar dacă se va întâmpla, ei vor dori să aibă parte de o nuntă discretă.

”Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții”, a precizat Anda Călin pentru emisiunea Xtra Night Show, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

După o serie de relații eșuate, Liviu Vârciu s-a schimbat total alături de Anda Călin. Aceasta este femeia din viața lui care a reușit să-l responsabilizeze. Anda Călin a mai precizat că nu i-a fost greu să-și întemeieze o familie cu moderatorul, deoarece i-a apărut în cale într-o perioadă când și el își dorea să aibă o relație serioasă.

”Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață”, a mai precizat Anda Călin.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin: ”Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături”

Chiar dacă se iubesc și au o poveste de dragoste frumoasă, Liviu Vârciu a recunoscut la un moment dat că între el și partenera de viață mai apar disensiuni. Totuși, chiar dacă mai intervin altercații, prezentatorul și Anda Călin se împacă rapid, lăsând neînțelegerile uitate.

”Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult.

ADVERTISEMENT

Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe YouTube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul”, a declarat și Liviu Vârciu la Antena Stars, acum ceva timp.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred...
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată