Life

Liviu Vârciu și Anda Călin, scandal într-o cameră de hotel: ”Îmi cer scuze”

Liviu Vârciu și Anda Călin, ceartă în pensiunea în care au sărbătorit Revelionul. Ce a declarat prezentatorul abia acum.
13.01.2023 | 16:09
Liviu Varciu si Anda Calin scandal intro camera de hotel Imi cer scuze
Liviu Vârciu și Anda Călin, ceartă în pensiunea în care au sărbătorit Revelionul. Ce a declarat prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul component al formației L.A. și partenera sa de viață au fost protagoniștii unui scandal într-o cameră de hotel. Cunoscutul prezentator de la Antena 1 și-a cerut acum scuze pentru momentele neplăcute.

Liviu Vârciu și Anda Călin, ceartă în pensiunea în care au sărbătorit Revelionul. Ce a declarat prezentatorul

Liviu Vârciu a mărturisit că a consumat alcool înainte de petrecerea de Revelion, motiv pentru care a avut o discuție mai aprinsă cu iubita sa, Anda Călin, într-un hotel din Cluj-Napoca. Dezvăluirea a apărut pe pagina sa de Youtube.

ADVERTISEMENT

„N-ai cum… înainte de Revelion am consumat un pahar. Îmi cer scuze pentru toți vecinii care au fost în hotel și am făcut scandal… înainte de Revelion”, a spus artistul.

Prezentatorul emisiunii Prețul cel bun apare în filmare cu frumoasa brunetă, dar și cu alte doamne și domnișoare. Mai târziu, vedeta de la Antena 1 a urcat pe scenă și a interpretat piesele care l-au făcut celebru, printre care se numără: Ochii tăi și Toată viața mea.

ADVERTISEMENT

„Haideți și voi, și mai tare, să moară 3 Sud Est de invidie… vă iubesc de mor. Aplaudăm pentru locația asta de 5 stele”, le-a spus cântărețul petrecăreților din clubul în care a cinstit noaptea dintre ani.

Liviu Vârciu, Revelion alături de artiștii de la 3 Sud Est

Liviu Vârciu a povestit că Revelionul sărbătorit alături de artiștii de la 3 Sud Est a fost unul în care și-a amintit de perioada sa de glorie, în care mergea în turnee și avea spectacole prin toată țară. Vedeta era iubit de public.

ADVERTISEMENT

Amintirile frumoase din acele vremuri s-au derulat pe un ecran destul de mare, prezentatorul de la Antena 1 putând să observe în filmări prima sa mașină, un autoturism despre care a vorbit de nenumărate ori.

„Stau cu prietenii mei de foarte mult timp… Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu LA și 3 Sud Est, o să facem un film de lungmetraj în care o să povestim viața noastră, de când am plecat, de când eram mici. 

ADVERTISEMENT

În comentarii spuneți dacă merită, dacă ați veni să vedeți acest film sau nu. Fără voi nu am fi rezistat”, a mai spus Liviu Vârciu pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT