Life

După sărutul cu Aris Eram, Laura Giurcanu de la America Express a făcut dezvăluiri neașteptate: „Un copil vreau”

Laura Giurcanu, concurenta de la America Express, a făcut dezvăluiri suprinzătoare după ce a fost văzută sărutându-se cu Aris Eram.
10.11.2023 | 20:47
Dupa sarutul cu Aris Eram Laura Giurcanu de la America Express a facut dezvaluiri neasteptate Un copil vreau
Laura Giurcanu de la America Express își dorește să devină mamă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a surprinsă sărutându-se cu Aris Eram, fostul său coleg de la America Express, Laura Giurcanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Vedeta își dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

Laura Giurcanu, de la America Express, dezvăluiri despre familie și copii

Laura Giurcanu se află acum în atenția publicului datorită participării sale la America Express, show care se difuzează acum la Antena 1, dar și pentru că de curând a fost surprinsă sărutându-se cu Aris Eram.

ADVERTISEMENT

Ce doi s-au cunoscut în timpul competiției și flacăra iubirii s-ar fi aprins. Asta spun, însă, doar imaginile cu ei. Căci, nici Laura Giurcanu și nici fiul Andreei Esca nu și-au dorit să comenteze subiectul până acum.

De menționat este faptul că între fosta câștigătoare Next Top Model și băiatul știristei de la Pro TV este o diferență majoră, de 6 ani. Astfel că, în timp ce Aris are 20 de ani și este student în Barcelona, Laura Giurcanu se gândește să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a făcut dezvăluiri și a menționat faptul că își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Laura se vede în această poziție acum, chiar dacă mult timp nici nu i-a trecut prin minte.

„Un copil vreau”

De asemenea, Laura Giurcanu a vorbit și despre posibilitatea de a căsători. Astfel, concurenta de la America Express își dorește ca evenimentul să aibă loc, dar fără petrecerea clasică de nuntă.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam că e departe de mine să am un copil. Asta cu căsătoritul încă o dezbat eu cu mine, dar un copil vreau. Nu mă atrage deloc ideea de nuntă. Cred că m-aș căsători ca idee, dar nu cu nuntă.

M-aș căsători cu zece oameni, dar nu cu darul, cu porumbelul, cu sarmaua”, a dezvăluit Laura Giurcanu de la America Express, despre planurile sale de viitor în în podcastul ZUnivers Podcast.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta nu a menționat și cine va fi bărbatul la brațul căruia va apărea îmbrăcată în rochie de mireasă, căci după episodul cu Aris Eram, Laura a fost văzută mergând la film Cezar Bîtlan, bărbatul cu care a avut o relație și pe care l-a iertat după ce i-a fost infidel.

ADVERTISEMENT