News

Durere fără margini în comunitatea clujeană din care făcea parte Emanuel, băiețelul de 11 ani înecat cu un șurub: “Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!”

Moartea lui Emanuel, băiețelul de 11 ani înecat cu un șurub, a adus o durere fără margini în comunitatea clujeană din care făcea parte.
23.02.2024 | 19:30
Durere fara margini in comunitatea clujeana din care facea parte Emanuel baietelul de 11 ani inecat cu un surub Dumnezeu sal odihneasca in pace si lumina
Durere și lacrimi în localitatea Bobâlna, după decesul lui Emanuel. Băiețelul s-a stins după ce a înghițit un șurub. Sursa foto: someseanul.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este durere fără margini în comunitatea clujeană din care făcea parte Emanuel, băiețelul de 11 ani care s-a înecat cu un șurub. Familia și toți cei care l-au cunoscut pe copil sau au auzit de caz sunt împietriți după această tragedie.

Durere și lacrimi în localitatea Bobâlna, după decesul lui Emanuel. Băiețelul s-a stins după ce a înghițit un șurub

În urmă cu câteva zile, micuțul Ema, așa cum era alintat de cei apropiați și de prieteni, a încercat să-și umfle roata la bicicletă. Acesta ținea în gură căpăcelul de la șurubul de la cauciuc.

ADVERTISEMENT

Într-o clipă de neatenție, băiatul a aspirat obiectul în plămâni și a intrat imediat în șoc respirator. În ciuda faptului că se afla lângă el, tatăl acestuia nu a reușit să-i acorde primul ajutor. Copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Organismul lui Emanuel nu a rezistat. Micuțul a murit la spital în cursul zilei de joi, 22 februarie. În ultimele zile, minorul a fost operat de medicii din Cluj-Napoca. Din păcate, starea lui s-a degradat rapid. După 8 zile de chin, decesul băiatului a fost declarat de medici.

ADVERTISEMENT

Ema învăța la Școala Gimnazială Alexandru Vaida Voevod. Comunitatea locală din Bobâlna este șocată de tragedie. Pe Facebook, conducerea unității de învățământ a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Pe numele său Emanuel Iosif Filip, victima acestui nefericit eveniment va fi condus pe ultimul drum în acest weekend. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în localitatea Maia.

ADVERTISEMENT

Cu inimile îndoliate, colectivul Școlii Gimnaziale “Alexandru Vaida Voievod” Bobâlna vă anunță că în ziua de 22 februarie 2024 s-a mutat la ceruri elevul nostru, Emanuel Iosif Filip. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 24 februarie 2024, ora 13:00, în localitatea Maia, când ne vom lua un ultim rămas-bun de la elevul nostru drag! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au scris reprezentanții unității școlare, în online.

ADVERTISEMENT

Caz tragic similar, tot în Cluj, în 2023

În primăvara anului trecut, tot în județul Cluj, în timp ce era la școală, în localitatea Geaca, o adolescentă s-a înecat cu un jeleu. Medicii spuneau atunci că s-a pierdut timp prețios până când o ambulanță a ajuns la școală și că fata putea fi salvată prin manevra Heimlich, executată corect.

Timp de o săptămână, eleva de 14 ani a stat în comă. Fata era internată la terapie intensivă la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, unde timp de o săptămână s-a luptat pentru viața ei.

ADVERTISEMENT
Tags: