Life

Durere fără margini pentru prietenii lui Alexandru, tânărul mort după ce Monica Odagiu l-a lovit cu mașina. „Prietenia noastră este încă aici, pe acest pământ”

Durere fără margini pentru prietenii tânărului mort după ce Monica Odagiu l-a lovit cu mașina. Ce mesaje sfâșietoare au transmis.
13.04.2023 | 13:33
Durere fara margini pentru prietenii lui Alexandru tanarul mort dupa ce Monica Odagiu la lovit cu masina Prietenia noastra este inca aici pe acest pamant
Durere fără margini pentru prietenii lui Alexandru. Tânărul a murit fiind lovit de mașina Monicăi Odagiu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și bzi.ro
ADVERTISEMENT

Durere fără margini pentru prietenii lui Alexandru, tânărul mort în Capitală după ce a fost lovit de Monica Odagiu. Aceștia nu își revin nici acum din șoc.

Durere fără margini pentru prietenii lui Alexandru. Tânărul a murit fiind lovit de mașina Monicăi Odagiu

Este încă un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru. Tânărul a murit chiar în ziua de Florii, după ce a fost lovit cu mașina de Monica Odagiu.

ADVERTISEMENT

Prietenii tânărului mort sunt sfâșiați de duerere și mărturisesc că le este dor de Alexandru. Un amic al acestuia spunea că prietenia lor continuă pentru că Alexandru rămâne în inima lui.

”Viața continuă, dar amintirile nu. Domnul te-a dorit cu El, în casa Lui, dar prietenia noastră este încă aici, pe acest pământ, în inima mea, pentru totdeauna. Îmi e dor de tine prietene”, a scris un prieten al acestuia.

ADVERTISEMENT

Un alt prieten al tânărului mort în accident a spus că nici măcar nu poate să își exprime în cuvinte tristețea. “Este dificil să exprim întristarea în cuvinte. Această pierdere este de neînlocuit.

Ai fost un prieten deosebit și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris un alt prieten al lui Alexandru, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce spune mama lui Alexandru despre moartea fiului ei. A fost sau nu sinucidere?

Mesajele de adio au curs după moartea lui Alexandru. Acesta avea doar 33 de ani. Ipoteza sinuciderii nu a fost luată în considerare de familia acestuia.

Mama tânărului a fost revoltată când a auzit că se spune că fiul ei a vrut să își ia propria viață. Nici vorbă de așa ceva, a lămurit femeia, conform Impact.

ADVERTISEMENT

La fel ca toți cei care l-au cunoscut, și mama lui Alexandru a avut de spus numai cuvinte de laudă pentru fiul ei. Acesta lucra la un cazino și a fost plecat inclusiv în afara țării pentru a-și face un rost.

Prietenii tânărului lovit mortal de Monica Odagiu nu o consideră pe aceasta vinovată de accident. Ei pun totul pe seama faptului că Alexandru ar fi consumat cantități mari de alcool la o petrecere și ar fi fost amețit.

ADVERTISEMENT