News

Familia tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu, reacție după tragedie. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Familia tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu a avut o primă reacție după tragedie. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte de accidentul de duminică.
11.04.2023 | 23:49
Familia tanarului accidentat mortal de Monica Odagiu reactie dupa tragedie Ce a facut Alexandru cu o zi inainte
Familia lui Alexandru, tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu, reacție după tragedie. Ce a făcut bărbatul înainte cu o zi. Sursa foto: adevarul.ro / RTV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia lui Alexandru, tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu, a avut o primă reacție după tragedia de duminică. Ce a făcut bărbatul cu o zi înainte de accidentul cumplit din Capitală.

Familia lui Alexandru, tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu, reacție după tragedie. Ce a făcut bărbatul înainte cu o zi

Actrița Monica Odagiu a fost implicată, duminică, într-un tragic accident rutier în București. Aceasta a lovit mortal un bărbat. În primele imagini apărute în spațiul public de la acest accident se vede cum un bărbat pare că se aruncă în fața mașinii sale.

ADVERTISEMENT

La două zile de la tragedia din Capitală s-a aflat și identitatea victimei. Ar fi vorba de Alexandru, un bărbat în vârstă de 33 de ani. Cauza decesului acestuia este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața.

Sunt așteptate în următoarele zile și rezultatele analizelor toxicologice. Se va vedea astfel dacă tânărul era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Între timp, marți a venit o primă reacție din partea familiei tânărului. Modul în care s-a produs acest accident și declarațiile Monicăi Odagiu (”S-a aruncat în fața mașinii”) lasă de înțeles că am putea vorbi de o sinucidere.

Rudele tânărului infirmă total acest posibil scenariu. Vărul lui Alexandru spune că acesta nu s-a sinucis, ci s-a dezechilibrat, iar apoi a căzut în fața mașinii. Acesta dezvăluie că, sâmbătă, Alexandru a ieșit cu prietenii în oraș și s-au distrat până dimineața. Se pare că acesta ar fi unul dintre motivele pentru care bărbatul se simțea rău în momentul producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Vărul lui Alexandru: ”Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce”

Dan, vărul victimei, are numai cuvinte apreciative despre Alexandru. Acesta este descris ca fiind ”un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni”.

În același timp, ruda tânărului decedat admite că Monica Odagiu nu are nicio vină. Vărul său pur și simplu s-a dezechilibrat, iar acest lucru i-a fost fatal. ”În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață.

ADVERTISEMENT

El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continuie drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”, a declarat Dan, vărul lui Alexandru, la Acces Direct.

ADVERTISEMENT