Life

Duș rece pentru Simona Gherghe și emisiunea Mireasa! E o situație fără precedent

Simona Gherghe și echipa de la Mireasa se confruntă cu o situație greu de digerat. Un sondaj apărut în mediul online dă peste cap tot.
11.12.2023 | 15:38
Dus rece pentru Simona Gherghe si emisiunea Mireasa E o situatie fara precedent
Simona Gherghe și emisiunea ei, în fața unei situații complicate. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și echipa de la Mireasa se confruntă cu un val de hate fără precedent. Un sondaj dezvăluie că telespectatorii au de gândit să boicoteze marea finală. Ultima gală avea loc pe 22 decembrie 2023, la ora 14, la Antena 1.

Duș rece pentru Simona Gherghe și Mireasa

Pagina de Instagram Viperele Vesele i-a consultat pe fanii show-ului moderat de Simona Gherghe la Antena 1 și Gabriela Cristea la Antena Stars în legătură cu finala mult-așteptată. Se pare că telespectatorii, în urma numeroaselor controverse apărute despre concurenții Mireasa de-a lungul întregului sezon, au decis să mute pe alt canal în ziua finalei!

ADVERTISEMENT

Sondajul, la care au participat peste 10.000 de oameni, realizat pe o pagină web, arată că 45% dintre telespectatorii fideli ai reality-show-ului vor boicota finala. Dintre cei care se vor uita, 32% vor susțin cuplul format de Bianca și Robert. 24% preferă cel format de Ana și Daniel.

Rămâne de văzut dacă, așa cum prezintă Viperele Vesele, telespectatorii se vor ține de acest boicot. Pagina de Instagram care a deranjat jumătate de Antena 1 a publicat, încă de la începutul actualei ediții Mireasa o serie de informații neștiute despre participanții din show-ul filmat în Buftea.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele, boicot total!

„Având în vedere faptul că noi, Viperele Vesele, ducem o luptă permanentă împotriva promovării elementelor infracționale și imorale la TV, drept modele pentru tineri, variantele de susținere pe care le-am putea avea în finala din 22.12.2023 a acestei emisiuni sunt limitate.

Doar două cupluri, Bia-Robert și Ana-Daniel, au un trecut suficient de curat, cât să fie demne de susținerea comunității noastre. Pe de altă parte, producătorii emisiunii au dus și ei în acest sezon o luptă împotriva aflării adevărului în privința trecutului glorios al concurenților.

ADVERTISEMENT

Această luptă înverșunată a producătorilor s-a evidențiat prin interzicerea scrisorilor însoțite de dovezi pe care noi le-am trimis la Buftea, prin materialele difuzate. Materiale cu tentă vizibilă de promovare a unor elemente imorale, în detrimentul celor morale. Și, în definitiv, printr-o poziție de protejare a cuplului Madi-Sergiu”, este mesajul postat de Vipere.

Prin urmare, show-ul realizat de Simona Gherghe s-ar putea afla pe buza prăpastiei chiar în ziua marii finale. „În urma sondajului prin care membrii comunității Viperele Vesele și-au manifestat opțiunea pentru finala sezonului 8 s-a decis boicotarea finalei! Nu votăm în această finală! Nu dăm niciun vot, nici prin SMS, nici pe platformă, nici pe aplicație. Nu urmărim la tv sau pe Antena Play finala emisiunii Mireasa”, completează pagina amintită.

ADVERTISEMENT

Show-ul de la Antena 1 s-a numit „Mireasă pentru fiul meu” în trecut

Viperele mai amintesc faptul că perechea Bia-Robert, preferata publicului conform sondajului la care au votat mii de oameni, nu a fost niciodată în topul prezentat de Simona Gherghe la fiecare gală săptămânală. Viperele îi acuză pe producători că, în realitate, nu țin deloc cont de opinia telespectatorilor. Nu este prima dată, de altfel, când există suspiciuni cu privire la veridicitatea voturilor exprimate de fani.

Emisiunea Mireasa este una din cele mai de succes producții de la Antena 1. Înainte să ajungă Simona Gherghe la cârma acestui reality, show-ul a avut un alt nume. În trecut, concursul s-a intitulat „Mireasă pentru fiul meu”. A fost prezentat câteva ediții de Mirela Vaida, actualmente amfitrioana de la Acces direct.

ADVERTISEMENT