Fotbal intern

Dusan Uhrin a ajuns în Bucureşti! E în negocieri cu Gaz Metan Mediaş. Reacția lui Ioan Mărginean: „Să mai avem răbdare o săptămână”. Update

29.05.2020 | 12:30
Dusan Uhrin a ajuns in Bucuresti E in negocieri cu Gaz Metan Medias Reactia lui Ioan Marginean Sa mai avem rabdare o saptamana Update
ADVERTISEMENT

Au început mişcările de trupe în play-off, cu două săptămâni înainte de reluarea sezonului. FANATIK a aflat că Dusan Uhrin a ajuns în această după-amiază la Bucureşti şi a început negocierile pentru preluarea băncii tehnice a lui Gaz Metan Mediaş.


UPDATE, 29 mai, ora 12:30. Președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, a vorbit despre situația băncii tehnice a formației ardelene, pregătite în aceste zile doar de secunzii lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Eu am văzut pe FANATIK că Dusan Uhrin a venit la București, dar cu mine nu s-a întâlnit. Sincer, pot spune că am discutat cu cinci antrenori, dar până la 1 iulie noi avem antrenor, pe Edi, cu care vom negocia prima oară. Dar zic să mai avem răbdare o săptămână”, a declarat Mărginean la ProX.


ȘTIREA INIȚIALĂ, 28 mai, ora 15:05.

Dusan Uhrin a ajuns în Bucureşti şi negociază cu Gaz Metan Mediaş

FANATIK a aflat că Dusan Uhrin a ajuns joi în Bucureşti şi a început negocierile cu Gaz Metan Mediaş. Fostul antrenor al lui Dinamo se va caza la un hotel din partea de nord a Capitalei, unde este deja aşteptat de Ioan Mărginean, preşedintele ardelenilor.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii mai, Dusan Uhrin declara în FANATIK că este dispus să se întoarcă în România. Cehul a părăsit ţara noastră la începutul lunii martie, când şi-a dat demisia de la Dinamo.

Așa cum am mai declarat, mie mi-ar plăcea să mă întorc în România. Dar nu știu nimic în acest moment despre oferta de la Gaz Metan Mediaș. Pe mine nu m-a contactat nimeni”, a declarat Dusan Uhrin pentru FANATIK la începutul lunii mai.

ADVERTISEMENT

Urmează să-i ia locul lui Edi Iordănescu

Cu două săptămâni înainte de reluarea play-off-ului în Liga 1, Edi Iordănescu i-a anunţat pe oficialii lui Gaz Metan Mediaş că nu mai este dispus să continue la echipă, fiind nemulţumit de bugetul alocat.

“N-am vrut să lăsăm lucrurile încurcate. Mă țin de cuvânt, voi lua în calcul, în principal, proiectul pe care mi-l va oferi Gaz Metan atunci când se va stabili clar situația pentru viitorul sezon, dacă nu, voi vedea ce oportunități îmi va oferi fotbalul”, spunea Edi Iordănescu recent.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin, aproape de încă o aventură în România

Dusan Uhrin a revenit în România, după opt ani, în vara lui 2019, când a preluat-o pe Dinamo. Mandatul pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost unul scurt şi s-a încheiat în martie, înainte ca sezonul să fie întrerupt de pandemia de coronavirus.

Înainte s-o pregătească pe Dinamo, Dusan Uhrin a mai antrenat două echipe din România. Cehul a stat pe banca tehnică a lui Poli Timişoara în două rânduri, în perioadele 2007-2008 şi 2010-2011. Tehnicianul de 52 de ani a mai lucrat la CFR Cluj pentru o scurtă perioadă, în returul sezonului 2008-2009.

Dusan Uhrin şi-a început cariera în antrenorat la Bohemians Praga, echipă pe care a pregătit-o în perioada 2002-2004. Chiar dacă a trecut pe la două dintre echipele de top din Cehia, Viktoria Plzen şi Slavia Praga, singurele trofee le-a obţinut cu Dinamo Tbilisi în sezonul 2012-2013, când a realizat eventul.

ADVERTISEMENT