Sport

Dusan Uhrin, cu gândul la Botoșani după Dinamo – Academica Clinceni 5-1: „Ăla e un test!”

Dinamo a învins-o pe Academia Clinceni, 5-1, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, și-a felicitat jucătorii.
30.04.2022 | 15:05
Dusan Uhrin cu gandul la Botosani dupa Dinamo  Academica Clinceni 51 Ala e un test
Dinamo a învins-o pe Academia Clinceni, 5-1, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, și-a felicitat jucătorii
ADVERTISEMENT

Dinamo a învins-o fără drept de apel pe Academica Clinceni, scor 5-1. Pentru Dinamo au marcat Mirko Ivanovski, Antoni Ivanov și Vlad Morar (trei goluri), în timp ce unicul gol al Academicii Clinceni a fost semnat de Davide Massaro.

Dusan Uhrin, cu gândul la Botoșani după Dinamo – Academica Clinceni 5-1

Dusan Uhrin s-a declarat bucuros pentru victoria categorică obținută de elevii săi. Însă, tehnicianul ceh este cu gândul la următoarea partidă, cea cu FC Botoșani, care se anunță una dificilă.

ADVERTISEMENT

„Au luat cartonaș roșu. Am jucat bine de la început. Nu pot să zic că jucătorii n-au vrut să joace. Le-am spus felul în care jucăm. Trebuie să pasăm mai mult în ultima treime. Au făcut asta și a fost ok.

Toată lumea lucrează bine la antrenament. Să vedem săptămâna viitoare contra Botoșaniului. Ăla e un test, va fi o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre favorite, șansele sunt 50-50. Trebuie să așteptăm barajul”, a declarat Dusan Uhrin, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 19 puncte obținute.

În următoarea partidă din campionat, trupa lui Dusan Uhrin o va întâlni, în deplasare, pe FC Botoșani. Meciul este programat vineri, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Dinamo, probleme la nivelul conducerii

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, ar putea fi înlăturat. Dorin Șerdean a trimis o scrisoare prin care solicită, printre altele, să fie repus în funcție, după ce a avut câștig de cauză în procesul cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a declarat faptul că o înlăturare a lui Iuliu Mureșan ar avea efecte devastatoare pentru clubul roș-alb.

ADVERTISEMENT

„N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo.

Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare.

Problemele judiciare care ar fi iscate de o retragere sunt neevaluabile, doar de asta n-am avea nevoie. Ar însemna apariția unui nou administrator special, propus de acționari, de Lotus.

Fără a găsi un înlocuitor, nu se putea ca domnul Mureșan să plece, pentru că s-ar opri activitatea clubului. Nu s-ar putea face, de exemplu, plăți fără administratorul special”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT