Fotbal intern

Dusan Uhrin mai primește o veste bună! Mihai Neicuțescu se reface: ”Voi putea să joc. Revin până la finalul sezonului regulat!” EXCLUSIV

23.01.2020 | 19:03
Dusan Uhrin mai primeste o veste buna Mihai Neicutescu se reface Voi putea sa joc Revin pana la finalul sezonului regulat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo încheie astăzi stagiul de pregătire de pe Costa del Sol cu doar două transferuri perfectate în această iarnă. Este vorba despre slovacul Lukas Skovajsa, care s-a integrat foarte bine în angrenajul ”câinilor”, și Valentin Lazăr, revenit în Ștefan cel Mare după o aventură la arabi.

Dusan Uhrin mai primește o veste bună. Mihai Neicuţescu, apt până la finalul sezonului regulat?

Dusan Uhrin a reușit din nou să îi mobilizeze pe dinamoviști să de maximum în meciurile amicale, chiar dacă rezultatele nu au fost mulțumitoare pentru antrenorul ceh. Care mai primește o veste excelentă înainte de reluarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Mihai Neicuțescu s-a accidentat la naționala de tineret în luna noiembrie și a fost nevoit să fie operat la genunchi, unde i s-a făcut transplant de tendon. Medicii au spus inițial că în mai puțin de 6 luni nu are cum să fie refăcut.

Dar organismul atacantului a reacționat mai bine decât au prevăzut doctorii și Neicuţescu va fi apt de joc într-o lună. El ar putea chiar evolua în ultimul meci din sezonul regulat, cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Mi s-a spus că într-o lună pot fi înapoi pe teren dacă sunt pregătit fizic”

”Marți am fost în Turcia la control. Mi s-a spus că într-o lună pot fi înapoi pe teren dacă sunt pregătit fizic. Începând de astăzi totul depinde de mine cât de repede voi fi pe teren. Sper din tot sufletul să-mi revin până la sfârșitul etapelor rămase din sezonul regulat. 

Mă bucur enorm că am reușit să trec peste o perioadă grea din viața mea și începând de astăzi să îmi recapăt ușor, ușor ritmul antrenamentelor”, a declarat Mihai Neicuțescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mihai Neicuțescu a fost la un pas să fie vândut în vară la Lodz, în Polonia, dar Florin Prunea s-a opus total transferului și Ionuț Negoiță l-a ascultat, deși Bogdan Bălănescu a insistat să-l vândă pe 120.000 de mii de euro pentru că avea nevoie de bani ca să plătească salariile restante la Dinamo. Până la urmă el a rămas.

“Mi s-a spus ca o să revin la antrenamente undeva în martie, dar lucrurile au decurs foarte rapid. O să mă întorc în Turcia în ianuarie pentru un control și sper să reușesc să revin mai repede”, Mihai Neicuţescu, în luna decembrie

  • 2 goluri a marcat Neicuţescu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1
  • 21 de ani are Mihai Neicuţescu 
ADVERTISEMENT
Tags: