Sport

Dusan Uhrin, precaut înainte de Gaz Metan – Dinamo: „Am văzut atitudine la ei!”

Dusan Uhrin (54 de ani), antrenorul lui Dinamo, a avut un mesaj clar pentru elevii săi înaintea meciului cu Gaz Metan, din etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.
21.04.2022 | 16:05
Dusan Uhrin precaut inainte de Gaz Metan  Dinamo Am vazut atitudine la ei
ADVERTISEMENT

Partida Gaz Metan – Dinamo este programată vineri, la ora 20:00.

Dusan Uhrin, precaut înainte de Gaz Metan – Dinamo

Dusan Uhrin le atrage atenția elevilor săi la faptul că, deși Gaz Metan a pierdut, în ultima etapă, în fața Rapidului cu scorul de 0-8, formația medieșeană are jucători tineri și ambițioși, care pot produce o surpriză.

„Gaz Metan Mediaş a înscris împotriva celor de la Mioveni şi au mai avut două ocazii şi puteau obţine un egal. Trebuie să ne concentrăm la acest meci, pentru că am văzut etapele trecute că ne pierdem capul când ajungem în careul advers şi facem greşeli.

ADVERTISEMENT

Cei de la Gaz Metan au pierdut cu 8-0 ultimul meci, dar veneau după un meci disputat la mică distanţă. Aşa că subliniez că trebuie să fim concentraţi. Dacă nu vom fi concentraţi, putem pierde uşor cu Mediaş.

Jucătorii lor sunt tineri, dar sunt ambiţioşi şi cu siguranţă îşi doresc ca anul viitor să beneficieze de regula U21. Am văzut atitudine la ei, dar eu nu mă concentrez pe adversari, ci pe ceea ce vom face noi.

ADVERTISEMENT

E adevărat că nu e miză, dar pentru mine meciul cu Gaz Metan nu e un amical. Jucătorii mei trebuie să intre şi să arate atitudine. Nu ştiu dacă va fi uşor. Pentru că nici Mioveni nu a câştigat uşor cu Mediaş. Trebuie să jucăm bine şi să fim dispuşi la efort nu doar 70 de minute, ci 90 de minute.

Am spus de la început că exista doar o mică şansă să nu ajungem la baraj. Am pierdut ultimul meci, aşa că acum mai avem o lună. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. E important să alergăm mai mult pe teren, să lucrăm mai mult la antrenamente pentru ca jucătorii să fie în formă maximă la baraj.

ADVERTISEMENT

Meciurile care urmează sunt importante, vreau să văd şi alţi jucători. Voi face ceva schimbări în echipă pentru acest meci (n.r. cu Gaz Metan Mediaş), jucătorii trebuie să îmi arate dacă sunt în formă sau nu.

Vreau să formez un prim «11» pe care să-l avem în formă pentru meciul de baraj. Nu e prima situaţie dificilă cu care mă confrunt. Am mai trecut prin situaţii grele, cum s-a întâmplat anul trecut. La baraj vom avea adversari dificili, cunosc jucătorii lor pentru că au jucat în Liga 1 înainte şi au experienţă. Noi trebuie să ne pregătim bine pentru acest baraj”, a declarat Dusan Uhrin, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT
  • 14 este locul ocupat de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
Tags: