Sport

E cel mai valoros jucător de la FCSB, însă face cel mai slab sezon! Critici dure: „Plângăcios mai mare nu există!”

Darius Olaru, e cel mai bine cotat jucător de la FCSB, însă mijlocașul a făcut un sezon destul de slab. Basarab Panduru îl face praf.
26.04.2023 | 10:30
E cel mai valoros jucator de la FCSB insa face cel mai slab sezon Critici dure Plangacios mai mare nu exista
Darius Olaru e evaluat la 5,3 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Darius Olaru este evaluat la 5,3 milioane de euro, însă evoluțiile sale au lăsat mult de dorit în ultimul timp, mai ales că așteptările erau foarte mari.

Darius Olaru l-a nemulțumit pe Basarab Panduru: „Se vede foarte urât!”

Basarab Panduru a remarcat o fază cu Olaru în prim plan la derby-ul Rapid – FCSB. După ce mijlocașul a pierdut un duel la jumătatea terenului, se oprește și nu mai continuă alergarea în defensivă, ceea ce l-a deranjat teribil pe fostul mare jucător al Stelei.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte surprins să văd așa ceva din partea lui. Tocmai el, care era lăudat pentru risipa mare de efort pe care o face, să se prezinte așa, se vede foarte urât! Nu mă așteptam și îi spun că nu e bine ce face, pentru că vreau să-l ajut, fiindcă dacă aș trece cu vederea așa ceva, i-aș face mai mult rău.

Iar fostul fotbalist i-a mai făcut o observație lui Darius Olaru: „Nu-mi place că îl văd mereu plângându-se, după aproape fiecare duel pe care îl poartă. Plângăcios mai mare nu există”, a spus analistul la Orange Sport. Constantin Zotta a adăugat și el ironic: „O adevărată atitudine de căpitan”.

ADVERTISEMENT

Dariu Olaru, cel mai slab sezon din carieră?

Darius Olaru a reușit doar 1 gol în 42 de meciuri în acest sezon și șase pase decisive. Asta deși evoluează pe postul de inter, la fel ca Malcom Edjouma. Francezul a reușit însă deja 11 goluri, deși a jucat mai puțin decât Olaru.

Cel mai scump jucător din SuperLiga a reușit să producă spre exemplu în sezonul trecut 15 goluri în sezonul trecut în 37 de meciuri, iar vara trecută era în formă maximă.

ADVERTISEMENT

Și față de sezoanele precedente din prima ligă, Darius Olaru are cifre slabe. În primul sezon la Gaz Metan Media (2018-2019) a reușit patru goluri și șase assist-uri, în sezonul 2019-2020, când a ajuns la FCSB, a avut șase goluri și trei pase decisive. În sezonul 2020-2021 a marcat cele mai multe goluri din carieră (8) și doar o pasă de gol, în 32 de meciuri.

Darius Olaru, criticat dur și de fostul căpitan al Stelei, Tudorel Stoica: „Mi se pare o atitudine falsă”

Tudorel Stoica l-a criticat dur pe Darius Olaru după meciul cu Universitatea Craiova: „Mi se pare o atitudine falsă. Nu știu dacă în timpul meciurilor mai ai în cap când ai luat un cartonaș galben în campionat să începi să plângi că nu mai joci etapa următoare.

ADVERTISEMENT

Nu era un meci decisiv. Mi-e greu să vorbesc, nu vreau să vorbesc de FCSB. (n.r. Darius Olaru). Este o mândrie să fii căpitanul unei echipe”, a spus fostul mijlocaș la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „2 solist și sub 4,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: