Life

E o diferență de 10 ani între ei, dar asta nu e o piedică. Povestea unui cuplu celebru de la noi

16.03.2021 | 11:47
E o diferenta de 10 ani intre ei dar asta nu e o piedica Povestea unui cuplu celebru de la noi
Un cuplu celebru de la noi și-a spus povestea de iubire. Andreea Ciocotișan și Bogdan Raul sunt împreună de doi ani
ADVERTISEMENT

Un cuplu celebru de la noi și-a dezvăluit povestea de iubire, una care poate fi un exemplu pentru toți cei care au renunțat să mai creadă în dragoste.

Chiar dacă e o diferență de 10 ani între ei, nu pare să conteze, ba chiar amândoi consideră că este un mare plus pentru relația lor.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cunoscuții interpreți de muzică populară Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan, unul din cei mai buni saxofoniști din județul Maramureș, extrem de apreciat în toată zona Ardealului.

Diferență de 10 ani într-un cuplu celebru de la noi. Povestea Andreei Ciocotișan și a lui Bogdan Raul

Cântăreața și saxofonistul sunt împreună de mai bine de doi ani și nu exclud ca pe viitor relația lor să meargă mai departe, și anume, în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Diferența de 10 ani dintre ei nu i-a speriat. Andreea consideră că e un plus faptul că Raul este mai mare decât ea și îl vede mai mult ca pe un simplu iubit. Tinerei îi sclipesc ochii de fiecare dată când vorbește despre partenerul ei și are și astăzi fluturi în stomac.

Artista susține că pentru ea Raul este mentor și un exemplu de urmat în viață, că are multe lucruri de învățat din experiența sa vastă mai ales în domeniul muzical.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă e mai mică cu 10 ani decât el, pentru Raul Andreea este o fată matură, una care l-a surprins în mod plăcut, căci dacă nu avea anumite calități cu siguranță nu s-ar fi uitat la ea.

cuplu celebru
Andreea Ciocotișan și Bogdan Raul se gândesc la căsătorie

„Știe foarte bine ce vrea și aici ne potrivim perfect”

„La început vedeam asta o problema. Mă gândeam ca la 18 ani ce poate gandii Andreea. Pustoaica cu fluturi în stomac. Dar m-am înșelat. Se văd foarte bine întipăriți cei 7 ani de acasă și o maturitate la care nu mă așteptam. Clar în experiența vieții am cunoscut fete fel de fel. Ea este diferită. Știe foarte bine ce vrea și aici ne potrivim perfect pentru ca dincolo de toate cariera, muzica, hobby, familia este țelul nostru”, ne-a declarat saxofonistul Bogdan Raul.

ADVERTISEMENT

Andreea Ciocotișan și Bogdan și-au început povestea de iubire întâmplător. Tânăra a căutat un saxofonist cu care să cânte la spectacolele sale și l-a găsit în cele din urmă pe Bogdan Raul, despre care a avut numai recomandări bune.

Fata s-a împrietenit cu saxofonistul maramureșean atât de mult încât, știind că locuiește singur și nu prea se descurca, îi ducea des mâncare gătită de ea. De aici și până la cuplul bine sudat de azi au mai fost doar câțiva pași.

 

ADVERTISEMENT