Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E primul nostru obiectiv!”. Patronul Rapidului pune presiune înainte de meciul din Ghencea

Dan Șucu pune presiune pe jucătorii Rapidului înaintea meciului din deplasare cu CSA Steaua din grupele Cupei României.
01.11.2023 | 13:08
E primul nostru obiectiv Patronul Rapidului pune presiune inainte de meciul din Ghencea
Dan Șucu a anunțat că principalul obiectiv al Rapidului este câștigarea Cupei României. foto: Sport Pictures.
ADVERTISEMENT

După victoria obținută duminică seara în Giulești cu 2-0 împotriva Universității Craiova, Rapidul se pregătește de un alt meci de „foc”. Giuleștenii vor juca miercuri seara pe Ghencea împotriva CSA Steaua în etapa 2 a Cupei României.

Dan Șucu pune presiune pe jucătorii Rapidului înaintea meciului cu CSA Steaua din Cupa României: „E principalul nostru obiectiv”

Victoria cu Universitatea Craiova a reaprins speranțele Rapidului la titlu, giuleștenii apropiindu-se la 5 puncte de liderul FCSB, pe care îl vor întâlni etapa viitoare pe „Arena Națională”.

ADVERTISEMENT

Până atunci, însă, trupa lui Bergodi are parte de un alt meci extrem de important în grupele Cupei României, în deplasare cu CSA Steaua. Chiar dacă vor juca pe terenul rivalei (sau nu) din Ghencea, giuleștenii vor avea parte o mare susținere din partea suporterilor, iar victoria este obligatorie.

Mai ales că și patronul Dan Șucu a anunțat în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că obicetivul principal al echipei în acest sezon este câștigarea Cupei.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu CSA Steaua este o partidă nu importantă, ci foarte importantă. Obiectivul Rapidului este în primul rând câștigarea Cupei României. Ne dorim foarte mult să câștigăm Cupa României, așa că meciul cu CSA Steaua va fi ca o adevarată finală pentru noi.

Bineînțeles că mergem să câștigăm acolo. Nu o să fie o partidă deloc ușoară. Jucăm cu o echipă care va fi acasă pe Ghencea, care în mod sigur va fi susținută de suporteri, dar noi mergem să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Este o partidă pe care o așteptăm cu mare interes. Are o miză cu totul și cu totul deosebită pentru noi. Vrem Cupa României și o spunem răspicat acesta ar fi principalul trofeu pe care l-am vrea.

Bineînțeles, cine nu și ar dori eventul? Dar nu are rost să discutăm aceste lucruri acum, dar asta pot să vă spun clar: vrem Cupa României și ne vom prezenta împotriva CSA Steaua ca atare.

ADVERTISEMENT

Adică vom juca ca să câștigăm. Este un meci foarte important pentru noi și pentru suporterii noștri și ne vom prezenta ca atare”, a declarat Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, în exclusivitate pentru emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 LIVE pe site-ul FANATIK.RO și în premieră de la 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dan Sucu, SCOS DIN SARITE de ACCIDENTARILE pe BANDA RULANTA de la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: