Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E problema lui, nu a noastră” Adi Mutu a vorbit direct despre accidentarea vedetei El Kaddouri

Adrian Mutu a vorbit deschis la FANATIK SUPERLIGA despre accidentarea lui Omar El Kaddouri. Antrenorul lui CFR Cluj l-a asemănat pe jucător cu Vlad Chiricheș.
01.03.2024 | 09:31
E problema lui nu a noastra Adi Mutu a vorbit direct despre accidentarea vedetei El Kaddouri
Adi Mutu, despre accidentarea lui El Kaddouri. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marocanul s-a accidentat înainte de meciul CFR-ului cu Dinamo și a fost în Serbia la celebra Marijana Kovacevic. Despre accidentarea lui El Kaddouri a discutat și Adi Mutu.

„E problema lui, nu a noastră” Adi Mutu a vorbit direct despre accidentarea vedetei El Kaddouri

Tehnicianul celor de la CFR Cluj nu a evitat să spună lucrurilor pe nume în cazul marocanului. Adi Mutu susține că El Kaddouri s-a accidentat mereu în cele mai importante momente ale carierei sale.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mutu este de părere că din cauza problemei medicale pe care o are acum marocanul, dar și a istoricului său, grija este mai mult a jucătorului. De sănătatea sa ține și șederea la CFR Cluj având în vedere că El Kaddouri a venit gratis la formația lui Neluțu Varga.

Adrian Mutu a mai spus că marocanul este un jucător serios care se antrenează bine. Chiar dacă are 33 de ani, tehnicianul ardelenilor este de părere că acesta ar putea să aibă un impact foarte bun la echipă dacă nu se va mai accidenta.

ADVERTISEMENT

“El Kaddouri a avut o problemă musculară la adductori. Se va întoarce în următoarea săptămână cu noi la antrenament. A fost în Serbia. Asta e problema lui în general, nu a noastră.

E problema pe care el a avut-o în general în cariera lui. În momentele foarte bune s-a accidentat tot timpul. El Kaddouri este un jucător care mie îmi place foarte mult și este o persoană extraordinară.

ADVERTISEMENT

Se antrenează foarte bine, n-ai treabă cu el. Din păcate pentru noi, poate în momentul lui cel mai bun de când a ajuns la CFR, s-a reaccidentat. Reflectă cariera lui, pentru că în toate momentele bune s-a accidentat, în general”, a declarat antrenorul celor de la CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

“E la fel ca Vlad Chiricheș”

În finalul discuției despre El Kaddouri, Adi Mutu a asemănat tipul marocanului cu cel al lui Vlad Chiricheș. Doi jucători foarte buni care ar fi putut avea o carieră mult mai mare dacă nu ar fi avut aceste accidentări nedorite.

ADVERTISEMENT

“E un jucător bun și de mare talent. Nu degeaba a jucat pe unde a jucat. Singura lui problemă au fost accidentările. Are și o vârstă care e OK. Jucătorii la vârsta lui nu mi se par bătrâni ca să zic așa.

Mi se pare un jucător cu foarte multă experiență, dar asta a fost problema lui în general. Și mai sunt jucători de același gen, cum e și Chiricheș spre exemplu”, a mai spus Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mutu, despre accidentarea lui El Kaddouri

ADVERTISEMENT