Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât lipseşte Omar El Kaddouri? Starul lui CFR Cluj a plecat la Marijana Kovacevic la Belgrad: „Se întâlneşte cu Politic şi Amzăr”

Cristi Balaj, dezvăluiri despre starea medicală a lui El Kaddouri. Cât va lipsi mijlocașul de la antrenamente. Se întâlnește la Belgrad cu jucătorii lui Dinamo
23.02.2024 | 12:20
Cat lipseste Omar El Kaddouri Starul lui CFR Cluj a plecat la Marijana Kovacevic la Belgrad Se intalneste cu Politic si Amzar
El Kaddouri se va întoarce la antrenamente și ar putea fi în lotul la meciul cu Oțelul Galați. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA înainte de CFR Cluj – Dinamo. Președintele ardelenilor a dezvăluit că El Kaddouri a plecat deja să se trateze la Marijana Kovacevic la Belgrad.

Cristi Balaj, declarații înainte de CFR Cluj – Dinamo: „Noi am avut discuție cu el”

Cristi Balaj a oferit ultimele informații din Gruia înainte de derby-ul cu Dinamo: „Abeid s-a întors și el tot lotul valid. Revine Tachtsidis după suspendare. Încercăm să le zicem jucătorilor și ca dovadă că vrem să sprijinim arbitri le explicăm jucătorilor să nu mai protesteze”.

ADVERTISEMENT

Omar El Kaddouri nu va scăpa însă de amendă în ciuda accidentării: „Am avut discuții în repetate rânduri cu ei. Am acționat și pentru că nu a ascultat. Noi am avut discuție cu el înainte de a lua cartonașele. Și dacă nu ții cont de părerea celor din conducere atunci suporți consecințele. 

O să discut cu el. Important e ce decidem noi. Nu facem diferență între jucători. El Kaddouri va avea de același antrenament ca orice jucător”, a mai spus oficialul ardelenilor la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, noi detalii despre accidentarea lui El Kaddouri: „E o leziune minoră”

Cristi Balaj a explicat că El Kaddouri nu va lipsi pentru o perioadă lungă de timp: „E o leziune minoră, de gradul 1. La muscular e important însă să tratezi corect pentru că o recidivă ar aduce o perioadă de repaus mult mai mare de recuperare”.

Mijlocașul marocan a plecat deja în Serbia, unde se va întâlni cu Dennis Politic și Ionuț Amzăr: „E deja la Belgrad. Din păcate apar probleme musculare. El Kaddouri chiar e un fotbalist profesionist. Din acest punct de vedere n-aveți ce să-i reproșați”.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Omar El Kaddouri: „S-a accidentat la antrenament. Când ai antrenamentele cu intensitate există și asemenea riscuri”. 

Dinamo are și ea doi jucători la recuperare în Belgrad: „CFR Cluj – Dinamo la Belgrad”

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Dinamo are de asemenea probleme cu doi jucători: „Absențe importante la Dinamo: Dennis Politic și Ionuț Amzăr nu sunt în lotul care a făcut deplasarea la Cluj. Ei au plecat la Belgrad pentru că sunt probleme pe care le au și încearcă să le rezolve până duminică, 25 februarie, când au bilete de întors. 

ADVERTISEMENT

Cu ceva probleme sunt și Milanov și Homawoo. În aceste condiții e foarte posibil să asistăm la debutul lui Edgar Ie. Nici nu mai sunt variante de fundași. A mai rămas Patriche și Velkovski. Sunt sigur că Kopic își păstrează sistemul și gândirea cu trei fundași centrali”.

Cât va lipsi Omar El Kaddouri de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: