Life

“E tâmpită și n-are nici școală”. Mihai Bendeac, urare bizară pentru o actriță

Mihai Bendeac, urare bizară pentru o actriță, de ziua ei de naștere. Ce mesaj inedit a postat actorul de comedie pe Instagram.
27.06.2023 | 10:27
E tampita si nare nici scoala Mihai Bendeac urare bizara pentru o actrita
Urarea lui Mihai Bendeac pentru o actriță, de ziua ei. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a scris o urare bizară pentru o actriță cu care o are o relație de prietenie de ceva timp. Cei doi au jucat în mai multe spectacole împreună de-a lungul timpului. Potarea i-a amuzat pe internauți.

Ce urare bizară a făcut Mihai Bendeac pentru o actriță

Fostul jurat de la iUmor are o relație apropiată de prietenie cu Ilona Brezoianu, care a împlinit vârsta de 33 de ani. Actorul de comedie nu a uitat să posteze un mesaj pentru colega sa de breaslă, cu această ocazie specială.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac i-a făcut Ilonei o urare cu totul inedită, în stilul său caracteristic. Deși este o postare amuzantă, actorul nu a uitat să-și exprime aprecierea pentru colega sa de scenă.

“Am spus despre ea nenumărate mârșăvii de-a lungul timpului. Că e proastă, că e tâmpită și n-are nici școală și câini și oi și ne-a omorât, tovarășu’ căpitan, ce facem?!

ADVERTISEMENT

Dar trebuie să admit că viața mea ar fi mai săracă fără această pârdalnică creatură. Pe care o iubesc. Și care mă face să râd. Dragă Ilona Brezoianu, sper că te voi regăsi pe aceeași bancă până la sfârșitul zilelor tale.

Căci tu vei muri înaintea mea, asta e cert. Chiar și așa, am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin, să te așez pe bancă, să-ți montez un difuzor în c** care să play-eze replicile și tot voi continua. Ești o minune. La mulți ani!”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De ziua ei, Ilona Brezoianu a mers în Bulgaria, la Veliko Tărnovo, după cum se vede din postările de pe Instastory. Vedeta a avut o reacție după ce a primit urarea din partea actorului de comedie. Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva recunoaște că este, într-adevăr, o urare foarte specială.

“În fiecare an urarea de la tine e cea mai specială…recunosc. Mulțumesc, te iubesc și promit să nu las banca goală”, a fost comentariul Ilonei la postarea lui Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori se cunosc de foarte mult timp și nu este pentru prima dată când Mihai Bendeac îi face o urare atât de specială colegei sale de scenă. Anul trecut, urarea a fost mai scurtă, dar la fel de amuzantă, în stilul actorului.

ADVERTISEMENT