Life

Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani. Ce cadou vrea să îi facă Mihai Bendeac

Ilona Brezoianu, concurenta de la Te cunosc de undeva, a împlinit 32 de ani. Iată ce mesaj i-a transmis Mihai Bendeac și ce cadou vrea să îi facă actriței.
26.06.2022 | 13:23
Ilona Brezoianu a implinit 32 de ani Ce cadou vrea sa ii faca Mihai Bendeac
Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani. Mesajul lui Mihai Bendeac. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani astăzi, 26 iunie 2022, iar Mihai Bendeac i-a făcut o urare, cu această ocazie. Cei doi sunt prieteni buni, iar juratul de la iUmor i-a transmis un mesaj în stilul său caracteristic.

Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani. Mesajul lui Mihai Bendeac

Actorul i-a transmis un mesaj amuzant bunei sale prietene de ziua ei. Cei doi se cunosc de mult timp, dovadă fiind și felul în care vorbesc unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT

„E ziua ei. Am renunțat demult la glumele tâmpite despre profilul ei de pe publi24 si alte rahaturi imature.

Acum o tratez ca pe o Regină (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani.”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac, pe care l-a postat pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

De asemenea, Mihai Bendeac a dezvăluit ce cadou vrea să-i cumpere Ilonei cu ocazia zilei sale de naștere.

Actorul spune că faptul că nu îl va vedea timp de 24 de ore, chiar de ziua ei, reprezintă deja un cadou pentru concurenta de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor vrea să o ducă pe Ilona Brezoianu la mall și să-i cumpere adidași. Actrița va ajunge luni la Oradea, acolo unde cei doi vor avea un spectacol.

„Astăzi este ziua Ilonei și m-am tot gândit ce urare să-i fac și tot gândindu-mă mi-am dat seama că dacă mă gândesc prea mult risc să îi fac ceva artificial. Te iubesc, fă. (…)

ADVERTISEMENT

Ca și cadou de ziua ta, în primul rând, faptul că pentru următoarele 24 nu o să mă vezi pentru că eu plec cu mașina la Oradea, tu o să vii luni cu avionul.

A a nu mă vedea pe mine de ziua ta reprezintă deja un cadou, dar pentru că ai niște frustrări din trecut, la Oradea o merg cu tine în mall să îi iau o pereche de adidași.”, a spus Mihai Bendeac pe Instastory.

Mihai Bendeac Ilona Brezoianu mesaj
Mihai Bendeac, mesaj pentru Ilona Brezoianu, de ziua ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și a jucat în mai multe spectacole alături de Mihai Bendeac, de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT