Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E un om bogat Vassaras? Stoichiță dă din casă: „Vine cu taxiul”

Cât de bogat e Kyros Vassaras, cel care e președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din iulie 2014, când l-a înlocuit pe Alexandru Deaconu.
05.10.2023 | 15:57
E un om bogat Vassaras Stoichita da din casa Vine cu taxiul
Mihai Stoichiță spune cât de bogat este Kyros Vassaras. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grecul conduce de nouă ani arbitrajul românesc, iar pe plan internațional rezultatele sunt impresionante. Cu toate acestea, el este contestat de multe nume din fotbalul intern, fiind acuzat că, în mandatul lui, s-au accentuat legăturile și simpatiile dintre arbitri și cluburi.

Cât de bogat este Vassaras

Kyros Vassaras are, conform unor date ieșite la iveală în 2021, un salariu de 8500 de euro lunar. Cu toate acestea, Mihai Stoichiță susține că președintele CCA nu este foarte bogat.

ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al FRF spune că acesta este un domn la locul lui, prietenos, care nu vrea să iasă în evidență în niciun fel, îmbrăcându-se normal.

În același timp, Stoichiță spune că Vassaras nu are mașină, deoarece nu l-a văzut niciodată la volan. Acesta vine la serviciu cu taxiul!

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare un om bogat, mi se pare un tip la locul lui, modest, nu iese să șocheze lumea, să iasă în evidență. E posibil să se supere pe mine foarte mulți, dar este o persoană extraordinar de plăcută și de educată. Îl  mai întreb de una, de alta și îmi explică regulile.

Se îmbracă ca mine, să nu iasă în evidență. Nu cred că are mașină, vine cu taxiul. Nu vreau să fac o greșeală, nu l-am văzut la volanul unei mașini”, a spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Este prieten cu Argăseală

Tot despre Vassaras, Mihai Stoichiță spune că se ferește de petreceri și băutură, neparticipând niciodată la astfel de evenimente private ale membrilor FRF.

În același timp, Stoichiță a făcut un comentariu care îl va deranja pe Gigi Becali. El a spus că Valeriu Argăseală este prieten cu grecul de la conducerea CCA.

ADVERTISEMENT

Nu îi place sprițul. Auzi, niciodată nu a fost cu noi în anumite contexte, la petreceri. Eu nu l-am văzut niciodată să bea. Sunt bun prieten cu el. Gigi trebuie să știe.

Și Argăseală e prieten cu el, suntem colegi de Comitet Executiv”, a mai spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a avut un nou atac la adresa lui Vassaras, insistând ca acesta să plece din România. Supărarea a venit după ce FCSB nu a beneficiat de un penalty în meciul cu U Cluj.

El e grec și e stăpân, noi suntem sclavi și el ne conduce. Pleacă, mă, acasă la tine în Grecia! Lasă-ne cu mizeriile pe care le faci!

Aveam penalty clar, dar s-a dat galben. Du-te, mă, acasă! Muncește la tine acasă! Dar nu vrea… Dar ce să facă? Poate el să facă ceva împotriva lui Dumnezeu? Ar trebui să-i las în pace, dar nu pot.

De ce mă oftic? Că îi zic să plece și nu pleacă. Pleacă, mă, du-te acasă! Nu pleacă și nu pleacă. Păi, pleacă un câine de la măcelărie? Aici face ce vrea el, românii sunt prostovani”, a spus Gigi Becali.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Cât de influent este Kyros Vassaras în fotbalul românesc și european?

ADVERTISEMENT