Sport

„Du-te acasă, în Grecia ta!” Becali, atac la Vassaras. Pe cine propune șef CCA

Gigi Becali a avut un atac virulent la adresa lui Kyros Vassaras. Patronul FCSB este furios pe şeful CCA pe care îl îndeamnă să plece acasă, propunând mai mulţi înlocuitori.
25.09.2023 | 12:54
Dute acasa in Grecia ta Becali atac la Vassaras Pe cine propune sef CCA
„Du-te acasă, în Grecia ta!” Becali, atac la Vassaras. Pe cine propune șef CCA. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 5-2 meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, dar Gigi Becali a avut propriul meci. De această dată cu Kyros Vassaras, preşedintele CCA. Patronul FCSB a fost furios pe explicaţia grecului pentru penalty-ul de la Arad, când i-a dat dreptate centralului George Găman pe baza unor imagini filmate din tribune.

„Du-te acasă, în Grecia ta!” Becali, atac la Vassaras

Într-o conferinţă de presă organizată ad-hoc la Palat, latifundiarul a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Kyros Vassaras, căruia i-a spus să se întoarcă în Grecia. Becali a numit şi posibilii înlocuitori la şefia CCA:

ADVERTISEMENT

“Să ne vedem de treaba noastră, smeriţi, frumos. Mi-era cât de cât teamă de Sepsi. Dacă le-am dat cinci lor, sunt deja încântat. Iar domnului Vassaras îi spun să nu mai pună falsurile alea trucate. Alea sunt imagini trucate.

Tu pui imagini trucate. Stai, mă, tată, în Grecia ta. Stai acasă, n-ai muncă acolo la tine? Lasă-ne în pace! E adevărat, că el poate să spună că nu l-am obligat: «Voi sunteţi nişte sclavi comandaţi de un stăpân. Şi stăpânul ăla m-a chemat pe mine.»

ADVERTISEMENT

“Du-te acasă la Atena, ce presiune? Ce cauţi în România?

Poate să spună şi aşa şi aici are dreptate el. Acuma depinde cât de sclavi o să fim. Dacă o să fim sclavi până la final la alegeri. Ce faci? Schimbi statutul din nou? Ce eşti tu, Putin? 

S-a ajuns prea departe. Nici cu VAR să nu fii arbitrat corect. Du-te acasă la Atena, ce presiune? Ce cauţi în România? Du-te acasă la tine! Lasă-ne în pace cu sărăcia noastră! Aşa m-am enervat. 

ADVERTISEMENT

Să plece acasă în Grecia, să îşi vadă de treaba lui. Burleanu, pleacă la Vaslui de unde eşti tu! Aduci grecii încoace? Avem destui care pot fi şefi la CCA. Poate fi şi Avram bătrânul şi copilul. Avem Deaconu, poate fi Haţegan. 

“Ce să fac cu sclavii care sunt sclavi şi votează la Adunarea Generală?”

Ce, ne trebuie grec? Să ne lase o dată în pace. Ce să fac cu sclavii care sunt sclavi şi votează la Adunarea Generală? Pe asta mizează. Asta e tirania lumii, să te foloseşti de oamenii săraci, să le dai câteva mii şi să le iei votul.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu cum să scăpăm de tirania asta. Să facem plângeri. Nu ştiu cine este cu arbitrii. Se întâmplă ceva care mie îmi scapă. Vine cu imagini trucate. Din tribune luăm imagini pentru VAR? 

Dacă îl văd pe ăsta în Grecia mă îmbăt. Nu mai scăpăm o dată de el. Vai, dar ce mă oftic. Să plece o dată în Grecia să scăpăm de el. Nici nu vine deloc măcar. Cum iei bani? Dragnea a făcut puşcărie. Cum adică stă în Grecia şi ia banii?”, a spus Becali.

Gigi Becali, atac furibund la Vassaras


  • 1,23 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2” la meciul FC Bihor – FCSB

ADVERTISEMENT