Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vassaras a mai dat o lovitură. Unde va arbitra Horațiu Feșnic în Europa!

Continuă delegările arbitrilor românești în Europa, semn că Vassaras își face treaba în fruntea CCA, cel puțin pe plan internațional.
03.10.2023 | 12:14
Vassaras a mai dat o lovitura Unde va arbitra Horatiu Fesnic in Europa
Vassaras a mai dat o lovitură. Unde va arbitra Horațiu Feșnic în Europa! FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic (33 de ani) a primit o delegare tare în cupele europene. Unul dintre cei mai controversați arbitri români va oficia unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei a doua din faza grupelor UEFA Europa League.

Horațiu Feșnic, super delegare în Europa League. Kyros Vassaras își face treaba

La scurt timp după ce la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a fost dezvăluită informația că Istvan Kovacs va arbitra duelul Newcastle – Paris Saint-Germain din grupele Ligii Campionilor, un alt „cavaler al fluierului” are ocazia să se remarce în Europa.

ADVERTISEMENT

„Vassaras face spectacol în continuare. După ce l-a trimis pe Istvan Kovacs să arbitreze duelul miliardarilor din Champions League, Newcastle – PSG, Vassaras a mai dat o lovitură.

Horațiu Feșnic, faimosul Horațiu Feșnic. Va arbitra în Europa League, Aris Limassol cu Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic la centru, Valentin Avram și Alexandru Cerei asistenți, iar al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete. Iar în camera VAR va fi însuși Ovidiu Hațegan, ajutat, atenție, de Cătălin Popa!”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Partida dintre Aris Limassol și Rangers este programată joi, 5 octombrie, de la ora 19:45. Înaintea duelului din etapa a doua a Grupei C, din care mai fac parte Sparta Praga și Betis, ciprioții sunt pe locul 3, cu zero puncte, în timp ce scoțienii ocupă poziția a doua, cu trei puncte.

ADVERTISEMENT

Feșnic, an modest în România

Deși este delegat în cupele europene, arbitrul din Cluj nu are parte de un an 2023 prea strălucit, cel puțin pe plan intern. Feșnic a fost implicat într-un scandal monstru în finalul play-off-ului trecut din SuperLiga, când nu a acordat două cartonașe roșii clare pentru Rapid, în derby-ul câștigat de giuleșteni cu FCSB, scor 1-0.

Și actualul sezon este unui anevoios pentru „centralul” în vârstă de 33 de ani. Recent, în Cupa României, Horațiu Feșnic a fost implicat într-o fază extrem de complicată la partida dintre Dinamo și FC U Craiova 1948, încheiată la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Feșnic l-a eliminat pe portarul oltenilor, Ionuț Gurău, dar a revenit asupra deciziei și a dat doar cartonaș galben, după ce intervenția asistentului Valentin Avram și a sistemului VAR. FANATIK a explicat atunci modul în care arbitrul clujean a luat decizia finală.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Luni, marți și vineri, ora 17:30, emisiunea rulează în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Vassaras a mai dat o lovitură. Unde va arbitra Horațiu Feșnic în Europa!

ADVERTISEMENT