News

Ea este bătrâna de 87 de ani care vindea cocaină și canabis. Își ajuta nepotul, închis tot pentru trafic de droguri

Ies la iveală noi detalii despre bătrâna de 87 de ani, din Ialomița, care vindea cocaină și canabis. Ce susține pensionara
01.03.2024 | 23:07
Ea este batrana de 87 de ani care vindea cocaina si canabis Isi ajuta nepotul inchis tot pentru trafic de droguri
Bătrâna de 87 de ani, care vindea cocaină și canabis. colaj Fanatik/ Foto captură Observator News
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii despre bătrâna de 87 de ani, care vindea cocaină și canabis. Femeia, din județul Ialomița, este o fostă croitoreasă apreciată în comunitatea locală. Ea a devenit traficantă de droguri, fiind probabil cea mai în vârstă persoană care a practicat vreodată această activitate ilegală, pe teritoriul României.

Cine este bătrâna de 87 de ani, care vindea cocaină și canabis

Pensionara a fost coordonată de nepotul ei, conform anchetatorilor. Bărbatul ispășește o pedeapsă de 10 ani de închisoare, tot pentru trafic de droguri. Pentru a-și continua activitatea, tânărul a găsit o metodă inedită.

ADVERTISEMENT

Și-a pus bunica să vândă canabis și cocaină, crezând că oamenii legii nu vor ajunge la ea. Din spatele gratiilor, bărbatul a coordonat totul, iar pensionara i-a făcut pe plac. Faptele s-au petrecut în perioada iunie 2023- februarie 2024.

De aproximativ șase luni, femeia se afla în atenția polițiștilor. În urma perchezițiilor desfășurate joi, 29 februarie, în casa ei au fost descoperite 22 de pungi din plastic transparent, cu aproximativ 2,4 kilograme de canabis.

ADVERTISEMENT

Ce spune femeia despre acuzațiile care i se aduc

Femeia ar fi vândut și cocaină, cu 1.700 lei la fiecare tranzacţie. Pe lângă droguri, oamenii legii au găsit și o sumă importantă de bani, 44.950 de lei. Însă, traficanta de 87 de ani nu recunoaște absolut nimic.

„S-a reţinut faptul că, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, la indicaţiile şi sub coordonarea celorlalţi doi membri ai grupului, o inculpată a comercializat cantităţi de canabis şi cocaină, cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzacţie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa acesteia, au fost identificate şi ridicate 22 pungi din plastic transparent conţinând aproximativ 2,4 kilograme canabis, suma de 44.950 lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi alte mijloace de probă”, a transmis DIICOT.

Contactată de jurnaliști, pensionara de 87 de ani nu recunoaște fapta. Susține că nu știa că pachetele cu droguri se află în gospodăria ei și că nu ar fi vândut droguri, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește suma de bani găsită de anchetatori, femeia spune că, de fapt ar fi economiile ei, strânse din pensie. Având în vedere vârsta înaintată a bătrânei și problemele de sănătate pe care le are, nu a fost arestată. Ea a fost plasată sub control judiciar pentru 90 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: