Life

Ea este comoara lui Chuck Norris! Între actor și soția sa e o diferență imensă de vârstă

Cine este femeia pe care Chuck Norris a pus-o mai presus de propria carieră. Este cu mult mai tânără decât celebrul actor.
19.01.2024 | 20:00
Ea este comoara lui Chuck Norris Intre actor si sotia sa e o diferenta imensa de varsta
Ea este femeia fără de care Chuck Norris nu poate trăi. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chuck Norris este cunoscut pentru talentul său actoricesc, dar și prin prisma glumelor despre abilitățile sale extraordinare. Dar banii și faima nu valorează nimic în fața adevăratei sale comori. Vorbim chiar despre soția sa, căreia i-a stat mereu alături în ultimii 24 de ani.

Ea este femeia care i-a furat inima lui Chuck Norris

Chuck Norris nu mai are nevoie de prezentări. A jucat împreună cu mari actori din toată lumea, iar glumele despre abilitățile sale incredibile au făcut înconjurul internetului și i-au amuzat pe cei mici și pe cei mari deopotrivă.

ADVERTISEMENT

Însă, despre soția actorului în vârstă de 83 de ani se știu mai puține lucruri. Pentru început, între ei există o diferență de vârstă uriașă, ea fiind cu 23 de ani mai mică, dar asta nu a fost niciodată un impediment în fața iubirii lor.

S-au căsătorit în noiembrie 1998, după ce starul internațional a încheiat un mariaj de trei decenii cu Dianne Holechek- cu care are doi copii. Gena O’Kelley, fost model de profesie, s-a dovedit a fi femeia vieții sale.

ADVERTISEMENT

În anul 2001, ea a fost cel care l-a făcut din nou tată și a adus pe lume o pereche de gemeni- fată și băiat. Nimic nu le-a umbrit fericirea până în 2013, atunci când soția lui Chuck Norris a decis să facă un RMN pentru că suferea de artrită reumatoidă și a vrut să vadă în ce stadiu se află.

Totuși, substanța de contrast care i-a fost administrată i-ar fi cauzat o serie de complicații, după cum chiar ea a dezvăluit. „La câteva ore de la introducerea substanței, am simțit că iau foc.

ADVERTISEMENT

M-am simțit de parcă mi-ar fi trecut acid prin vene. Senzația a fost izolată, dar apoi s-a împrăștiat în tot corpul”, a povestit soția lui Chuck Norris, conform filmnow.ro. Perioada care a urmat pentru ea a fost una foarte dificilă.

A renunțat la carieră pentru a fi alături de femeia iubită

După șase săptămâni de la acel moment, partenera actorului a fost dusă de urgență la spital cu dureri în zona coastelor, dificultăți de respirație, mușchi slăbiți și frisoane. Gena este convinsă că substanța de contrast i-a otrăvit corpul.

ADVERTISEMENT

„Înainte de acele injecții, eram o persoană plină de viață. Stilul meu m-ar fi putut plasa în primii 10% oameni din lume care se puteau lăuda cu starea lor de sănătate”, a completat soția lui Chuck Norris.

În tot acest timp, actorul i-a fost mereu alături. „Timp de cinci luni am stat la pat, cu perfuzii. Chuck dormea lângă mine, pe canapea, și nu a plecat niciodată de acolo. M-am rugat să-mi văd copiii crescând”, a mărturisit Gena.

Pentru a avea grijă de femeia iubită, Chuck Norris a renunțat la carieră și peste două milioane de dolari au fost cheltuite pentru ca aceasta să se poate face bine. Ea suferit chiar și un transplant de celule stem.

De asemenea, ei au dat în judecată compania medicală pe care au considerat-o vinovată. „Am renunțat la cariera în film pentru a mă concentra asupra Genei. În acest moment, întreaga mea viață este despre a o ține pe ea în viață. Cred că această chestiune este foarte importantă”, a declarat actorul în anul 2017.

ADVERTISEMENT