Life

Cum arată acum Chuck Norris. Actorul a împlinit 83 de ani

Cum arată acum Chuck Norris. Acesta împlinește astăzi vârsta de 83 de ani. Iată ce succes a avut acesta în cariera sa și cum a ajuns faimos.
10.03.2023 | 10:27
Cum arata acum Chuck Norris Actorul a implinit 83 de ani
Cum arată acum Chuck Norris. Actorul a împlinit 83 de ani. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Carlos Ray “Chuck” Norris s-a născut pe 10 martie 1940, în Ryan, Oklahoma, astfel că azi este ziua lui de naștere, moment în care împlinește 83 de ani.

Cum arată acum Chuck Norris. Actorul a împlinit 83 de ani

Faima lui Chuck Norris a venit după anul 1972, când Bruce Lee a vrut să filmeze alături de el o scenă pentru filmul Revenirea dragonului, în care cei doi se confruntau. Ambii erau experți în artele marțiale, iar scena filmului a fost extrem de apreciată, dar și rampa de lansare pentru cariera lui Chuck Norris.

ADVERTISEMENT

Abia cinci ani mai târziu Chuck Norris a primit primul rol principal din cariera sa, în Breaker! Breaker, dar acela a fost doar începutul, urmând apoi și “Good Guys Wear Black” şi “Forced Vengeance”.

Unul dintre marile succese cinematografice ale lui Chuck Norris a fost filmul din 1984 Missing in Action, care a fost atât de bine primit de public încât continuare a apărut doar un an mai târziu.

ADVERTISEMENT

Chuck Norris, un expert în arte marțiale

Chuck Norris a învățat totul despre artele marțiale după ce a fost înrolat în Forţele Aeriene ale SUA. Aici el a început să studieze Tang Soo Do. Acesta a renunțat la cariera sa militară în 1962 și a devenit instructor de autoapărare.

În 1997, Chuck Norris a fost primul occidental care a obținut centura neagră cu opt dani și a adus o îmbunătățire a artei Tang Soo Do.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Chuck Norris a fost inclus în World Karate Union Hall of Fame în iulie 2000, iar în anul 2017 acesta a devenit și cetățean de onoare al Texasului.

Poate puțini știu acest lucru despre el, dar Chuck Norris este și un scriitor împlinit. Acesta a publicat cartea “The Secret of Inner Strenght” (Puterea secretă a sinelui) în 1988, o autobiografie de mare succes, devenită bestseller.

ADVERTISEMENT

Apoi, câțiva ani mai târziu, celebrul actor de la Hollywood a mai lansat și “The Secret Power Within: Zen Solutions to Real Problems”, o altă carte de mare succes.

ADVERTISEMENT
Tags: