Life

Ea este femeia care a generat un adevărat haos în avion. Ce a putut să facă în timpul unui zbor

O femeie a generat un adevărat haos în avion. Ce a putut să facă aceasta în timpul unui zbor? Toți pasagerii au fost revoltați.
10.01.2024 | 11:22
Ea este femeia care a generat un adevarat haos in avion Ce a putut sa faca in timpul unui zbor
Ea este femeia care a generat un adevărat haos în avion. Sursă foto: Pinterest, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a reușit să genereze un adevărat haos în avion. O mulțime de pasageri au fost revoltați de gestul făcut, iar întâmplarea a devenit virală pe internet. Ce a putut să facă aceasta?

Ea este femeia care a generat un adevărat haos în avion

Uneori, zborul cu avionul poate fi neplăcut. Iar asta în special atunci când anumiți pasageri nu le respectă intimitatea altora. Iată că o astfel de situație a avut loc și recent, într-un avion, unde pasagerii au fost revoltați.

ADVERTISEMENT

O femeie a conectat un cablu în timpul unui zbor. Nimic greșit până aici. Cert este că acel cablu nu doar că se aprindea, dar clipea în diferite culori, lucru extrem de enervant pentru restul persoanelor, arată Mirror.

Iar asta cu atât mai mult în condițiile în care era vorba despre un zbor de noapte. Pasagerii au fost revoltați, iar unii dintre ei nu au putut nici măcar să se odihnească din cauza luminii puternice.

ADVERTISEMENT

Deși era întuneric în avion, cablul respectiv clipea în diferite culori atât de intens, încât lumea a devenit nervoasă. Iar un clip video cu dispozitivul a devenit viral pe internet, descrierea lui fiind: “Încărcătorul acestei femei în rândul meu în timpul unui zbor de peste 6 ore cu ochi roșii. Cine face asta?”.

Reacții pe bandă rulantă după gestul femeii

Comentariile au început să curgă, evident. Și se pare că nu puțini sunt cei care au fost uimiți de gestul făcut de femeie. Nimeni nu a înțeles rostul unui astfel de cablu, mai ales în timpul unui zbor.

ADVERTISEMENT

Totodată, au fost și persoane care au început să se întrebe de ce ar avea nevoie cineva de așa ceva în general. Cu atât mai mult în condițiile în care dispozitivul consumă și mai mult curent.

 “De obicei, este o combinație între faptul că le place ca oamenii să le acorde atenție și faptul că le place să aibă putere asupra altor oameni”.  “De ce ar deține cineva așa ceva? Serios”, a răbufnit cineva.

ADVERTISEMENT

“Am primit unul cadou și, Doamne, sunt sigur că prin curentul electric al propriului meu corp mi-aș putea încărca telefonul mai repede. Cheltuiește mai multă energie pentru luminile de discotecă decât pentru a încărca un telefon, aș fi surprins dacă ar fi fost complet încărcat până la aterizarea zborului”, a fost un alt comentariu.

Au fost și persoane care au spus că ar fi jenate să folosească un astfel de cablu în avion. Asta cu atât mai mult în condițiile în care anumite persoane chiar au nevoie să se odihnească.

ADVERTISEMENT